DSA pozvala građane Malesije da bojkotuju lokalne izbore

"DSA je bilo pozvala ostale albanske stranke da zajednički podrže nezavisnog kandidata, prema analizama, kao jedinog garnata za uspjeh i faktorizaciju Albanaca koji žive u Glavnom gradu, i nakon odvajanja Tuzi (?), ali ova ideja nije naišla na njihovo razumijevanje, tako da nikakve podrške jednostrano proglašenim listama neće biti"
2 komentar(a)
Glasanje, Foto: Shutterstock
Glasanje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.05.2018. 09:38h

Demokratski savez Albanaca (DSA) pozvao je građane Malesije da bojkotuju lokalne izbore u Glavnom gradu.

Ta partija odlučila je da bojkotuje izborer za Skupštinu Glavnog grada i apelovala na građane i simpatizere da "ne glasaju DPS i njegove sluke".

"DSA je bilo pozvala ostale albanske stranke da zajednički podrže nezavisnog kandidata, prema analizama, kao jedinog garnata za uspjeh i faktorizaciju Albanaca koji žive u Glavnom gradu, i nakon odvajanja Tuzi (?), ali ova ideja nije naišla na njihovo razumijevanje, tako da nikakve podrške jednostrano proglašenim listama neće biti. Ubrzana prijava na ovim izborima, onih koji uporno tvrde kako ćemo imati samostalnu opštine već od septembra, ostavlja prostor za sumnje da je opština Malesije i dalje na čekanju. Pitanje je, da li im možda još nešto duguju, da bi osigurali implementaciju zakona koji garantuje punopravnu opštinu, ili je posrijedi neka nova trgovina? Ovo, iz razloga što se i podrška predsjedničkom kandidatu DPS-a opravdala njegovim obećanjem za opštinu", navodi se u saopštenju DSA.

Lokalni izbori u Podgorici zakazani su za 27. maj.