Demokrate: Radović je nervozan jer nam pristupa sve veći broj bivših glasača vlasti

"A šta je to u Vašoj politici što bi bilo kome moglo poslužiti za ponos? Da to nije princip „opljačkaj državu, pa promijeni državljanstvo“ koji pokušavate da nam predstavite kao zaštitu interesa građana Herceg Novog i Crne Gore?"
8 komentar(a)
Demokratska crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 09.03.2017. 17:08h

Uvjereni smo da Slobodan Krušo Radović preko svojih obavještajnih službi zna dobro kolika je naša snaga u Herceg Novom i da smo za kratko vrijeme izgradili infrastrukturu kakvu on može samo da sanja, jer se radi o ljudima čistih biografija koji su srcem uz najjaču opozicionu partiju, za razliku od njegove infrastrukture koja je isključivo interesno vezana za DPS, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

Predsjednik OO DPS Herceg Novi Slobodan Radović Krušo je ranije danas poručio Demokratama da "nije štrecao ni od većih od njih".

"Posebno je nervozan zbog činjenice da sve veći broj bivših glasača vlasti svakodnevno pristupa Demokratama, jer su konačno shvatili da su Herceg Novom i Crnoj Gori prijeko potrebne promjene koje će Demokrate na čelu sa Aleksom Bečićem uskoro iznjedriti", navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz ove partije poručuju da im nikada neće pasti na pamet da sa Radovićem prave bilo kakve memorandume i prevare u cilju formiranja vlasti koje je on u periodu iza nas pravio sa pojedincima iz prethodne vlasti i grupama građana pod nadzorom Svetozara Marovića.

"Poštovani Krušo, ako postoje politike kojih se svako normalan stidi, očigledno mislite da bi politika Vaše partije trebalo da bude politika kojom bi neko mogao da se ponosi. A šta je to u Vašoj politici što bi bilo kome moglo poslužiti za ponos? Da to nije princip „opljačkaj državu, pa promijeni državljanstvo“ koji pokušavate da nam predstavite kao zaštitu interesa građana Herceg Novog i Crne Gore? Da nije ljubav prema Crnoj Gori koju ispoljavate traženjem otpusta iz njenog državljanstva?", navodi se u saopštenju Demokrata.

"Ako vas vrijeđa to što Vas podsjećamo na Vaše prijateljstvo sa Marovićem, da vam možda ne laska to što vam najbolji prijatelji potpisuju sporazume o priznanjima krivice? Ako građane Herceg Novog stvarno držite za dostojanstvene ljude, zašto im uopšte nudite svoju politiku koja je na ovakve grane dovela Crnu Goru i njene građane? I na kraju, da li je Vaš prijatelj, koji je nanio višemilionsku štetu građanima Crne Gore, a potom to i priznao, ostao u granicama pristojnosti?", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: