Radović odgovorio Demokratama: Nisam štrecao ni od većih od vas

"Veoma mi je drago da me razumijete, jer onda znate da straha nemam i da nisam štrecao ni od većih od vas. A kada neke od Vas vidim ne mogu a da se ne zapitam: ima li vas više no što vidim? “, zaključuje se u saopštenju
86 pregleda 13 komentar(a)
Slobodan Radović Krušo, Foto: Slavica Kosić
Slobodan Radović Krušo, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 09.03.2017. 14:46h

Slobodan Radović Krušo predsjednik OO DPS Herceg Novi reagovao je na jučerašnje saopštenje Demokrata Crne Gore u kome tvrde da se lider novskog DPS a plaši, jer polsije lokalnih izbora neće moći da računa na pomoć Svetozara Marovića.

“Veoma mi je drago da me razumijete. Razumijem i ja vas. Razumijem vas jer znam da iako ste mladi znate iz kojeg ste skuta izašli. Iz skuta koji je 15 godina pokrivao Herceg Novi i ostavio trag kojeg se svako normalan stidi. To građani Herceg Novog znaju. A znaju da prepoznaju i one koji su od malih nogu tako veliki. Veoma mi je drago da me razumijete, jer bi to značilo da osim što znate da vrijeđate, znate i da radite. A građani Herceg Novog znaju da odvoje pričalice od preduzetnika”, navodi se u reagovanju lidera hercegnovskog DPS.

“Veoma mi je drago da me razumijete, jer bi onda znali granicu pristojnosti. Herceg Novi nije ono što mislite. Građani Herceg Novog su dostajanstveni ljudi koji umiju da prepoznaju slatkorječiva i prazna obećanja. Veoma mi je drago da me razumijete, jer onda znate da straha nemam i da nisam štrecao ni od većih od vas. A kada neke od Vas vidim ne mogu a da se ne zapitam: ima li vas više no što vidim? “, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: