Demokrate odgovorile Radoviću: Uplašen si jer nećeš moći da računaš na Svetozara Marovića

"Vlast koju je formirao šef organizovane kriminalne grupe, vlast za čije je formiranje bilo potrebno prevariti biračko tijelo u hercegnovskoj opštini, morala je jednako neslavno i završiti"
79 pregleda 7 komentar(a)
Slobodan Radović Krušo, Foto: DPS Herceg Novi
Slobodan Radović Krušo, Foto: DPS Herceg Novi
Ažurirano: 08.03.2017. 15:09h

Kampanja za hercegnovske izbore još nije ni počela, a nekontrolisani strah predsjednika Opštinskog odbora DPS-a u Herceg Novom, Slobodana Radovića Kruša, od Demokrata, već je narastao u tolikoj mjeri da se više ne da ni sakriti, nego upada u oči svakome ko pročita Radovićevo saopštenje, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

Predsjednik OO DPS Herceg Novi Slobodan Radović Krušo je ranije danas saopštio da bi Demokratska Crna Gora nokautom da dođe do vlasti u tom gradu.

"Taj strah se ogleda u tome što Krušo streca na pomen nokauta, što i za DPS i za Kruša predstavlja traumu doživljenog iskustva, nastalu nakon rezultata parlamentarnih izbora u Herceg Novom. Razumijemo te, Krušo... Uplašen si i nervozan zbog toga što nakon izbora koji predstoje u Herceg Novom, više nećeš moći da računaš na pomoć šefa organizovane kriminalne grupe, Svetozara Marovića, koji je na prethodnim izborima još bio u prilici da osmišljava prevare sa Izborom. Razumijemo te, Krušo... Svetozar Marović i ljudi iz DPS-a više neće voditi pregovore o formiranju vlasti u Herceg Novom, kao što su to radili nakon prethodnih lokalnih izbora, u koje vrijeme su još pljačkali Crnu Goru, dok si im se ti, Krušo, do iznemoglosti divio" navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz ove partije navode i da takođe razumiju Radovića jer se kako ističu nikada se više neće desiti da neko Herceg Novim vlada na osnovu podrške 13 od 34 poslanika.

"I sam si svjestan da niti tebi, niti DPS-u više nijedna takva prevara, a svaka vam je takva, neće moći da prođe. I da zaključimo: vlast koju je formirao šef organizovane kriminalne grupe, vlast za čije je formiranje bilo potrebno prevariti biračko tijelo u hercegnovskoj opštini, morala je jednako neslavno i završiti. A završila je tako što je razbijena u paramparčad, a to još nije ništa u poređenju sa tim kakav je nokaut tek čeka. Politički nokaut, Krušo, nema razloga da strecaš", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: