DPS: Demokrate bi nokautom do vlasti u Herceg Novom

DPS u Herceg Novom je unaprijedio rad opštinskih organa uvođenjem Građanskog biroa, Sistema 48, standarda ISO 9001, kao i komunalne policije, obezbijeđen je besplatan prevoz za penzionere, a DPS je radio i na jačanju međunarodne saradnje
53 pregleda 23 komentar(a)
Slobodan Radović Krušo
Slobodan Radović Krušo
Ažurirano: 08.03.2017. 12:18h

DPS je na posljednjim parlamentarnim izborima u Herceg Novom, pojedinačno osvojio najviše glasova, saopšteno je iz te partije kao reagovanje na izjavu predsjednika Demokrata Alekse Bečića da je “kompletna opozicija na prethodnim parlamentarnim izborima „nokautirala“ DPS u Herceg Novom”.

“Govoreći žargonom ulice, o nokautima, uz paušalnu ocjenu o djelovanju DPS u našoj opštini, Bečić pokazuje ispod kog šinjela su se izvukle Demokrate, kao i da demokratski princip postoji samo u nazivu ove partije” kaže predsjednik OO DPS Slobodan Radović Krušo, uz konstatzaciju da su na parlamentarnim izborima osvojili tri puta više glasova od Demokrata.

Radović tvrdi da je “DPS u prethodne dvije godine u vršenju vlasti u Herceg Novom ostvario 70 odsto svojih predizbornih obećanja. Pokrenuti su veliki infrastrukturni radovi, kao što je izgradnja kolektora koja je kasnila dvije godine, privedena kraju. Riješeno je pitanje snabdijevanja vodom, realizovane su brojne investicije iako prethodna lokalna vlast, koja čini većinu sadašnje opozicije u Herceg Novom, na vrijeme nije donijela Prostorno urbanistički plan čiju izradu je sa mrtve tačke pokrenuo DPS”.

DPS u Herceg Novom je unaprijedio rad opštinskih organa uvođenjem Građanskog biroa, Sistema 48, standarda ISO 9001, kao i komunalne policije, obezbijeđen je besplatan prevoz za penzionere, a DPS je radio i na jačanju međunarodne saradnje.

“Bečić nagađa da će na predstojećim majskim izborima u Herceg Novom opozicija odnijeti ubjedljivu pobjedu nad DPS-om. Najnoviji razvoj događaja u opštini pokazuje da ta opozicija nema nikakav program razvoja, i umjesto boljitka građanima, fotelje opštinske vlasti su im jedini cilj “, ističe Radović.

Bonus video: