Pejak: Bojkot ne treba prekidati zbog Herceg Novog

„Smatramo da ne bi bilo u redu da se taj bojkot prekine u Herceg Novom i da radi jedne izvjesne pobjede prekidamo nešto što definitivno daje rezultate. Ne možemo govoriti o bojkotu izbora ako ne bojkotujemo izbore gdje je pobjeda izvjesna”, kazao je Vesko Pejak
247 pregleda 8 komentar(a)
Vesko Pejak, Foto: Svetlana Mandić
Vesko Pejak, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 07.03.2017. 14:43h

Iz političke partije „Alternativa“ smatraju da opozicija treba da nastavi kako sa bojkotom Parlamenta, tako i sa bojkotom izbora, jer to daje rezultat. Smatraju i da opozicija mora biti dosledna, kada je bojkot izbora u pitanju.

„Smatramo da ne bi bilo u redu da se taj bojkot prekine u Herceg Novom i da radi jedne izvjesne pobjede prekidamo nešto što definitivno daje rezultate. Ne možemo govoriti o bojkotu izbora ako ne bojkotujemo izbore gdje je pobjeda izvjesna”, kazao je Vesko Pejak.

Prema njegovim riječima na opoziciju se vrši jak pritisak da prekinu sa bojkotom i da se vrate u Parlament.

“Glupo je radi jedne opštine prekidati nešto što definitivno daje efekat. Treba istrajati u bojkotu što je moguće duže. ‘Alternativa’ bi pozvala sve građane koji su za DPS da izađu na lokalne izbore u Nikšiću jer je to jedini način da imamo njihovu evidenciju ko je sve podržavao ovu vlast”, kazao je Pejak.

Prema njegovim riječima u gradu pod Trebjesom sve je uništeno.

“Moramo da vežemo uzrok i posledice. Građani koji glasaju za DPS su uzrok a posledice su sve ono što vidimo oko nas. DPS neće još dugo vladati. Jedino još glasači DPS-a nijesu shvatili da je ta partija već sišla sa vlasti”, poručio je Pejak.

Bonus video: