Opozicija: Front nije ponudio razloge za sastanak

“Čelnici DF-a nijesu ponudili konkretna riješenja o kojima bi razgovarali, a sastanci sami po sebi nemaju svrhe. Nakon poziva su uslijedili nastupi visokih funkcionera DF-a koji su samo unijeli dodatnu zabunu”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz tzv. građanske opozicije
51 pregleda 28 komentar(a)
Nebojša Medojević, Andrija Mandić, Miodrag Lekić, Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Nebojša Medojević, Andrija Mandić, Miodrag Lekić, Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.03.2017. 17:53h

Predstavnici tzv. građanske opozicije neće se odazvati na poziv Demokratskog fronta (DF) na razgovore, jer im iz tog političkog saveza nijesu ponudili jasne ciljeve sastanka.

Predsjedništvo Demokratskog fronta pozvalo je prošlog petka opoziciju da tokom ove sedmice organizuju sastanak, kako bi uskladili zajedničke aktivnosti. Sagovornik “Vijesti” iz DF-a kazao je da lideri ostalih partija nijesu ni u neformalnim razgovorima odgovarali na njihov poziv.

“Čelnici DF-a nijesu ponudili konkretna riješenja o kojima bi razgovarali, a sastanci sami po sebi nemaju svrhe. Nakon poziva su uslijedili nastupi visokih funkcionera DF-a koji su samo unijeli dodatnu zabunu”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz tzv. građanske opozicije.

Čelnici DF-a su u pozivu istakali da sa premijerom Duškom Markovićem i liderom DPS-a Milom Đukanovićem ne treba voditi direktni dijalog, ali da su otvoreni za demokratsko rješenje duboke državne krize. Funkcioneri opozicije posljednji put su se sastali kada je odlučeno da bojkotuju izbore u Nikšiću.

Bonus video: