Milačić nazvao Đukanovića "gejem": Ne igraj se sa porodicom u Crnoj Gori

"Đukanoviću, ako vam je do eksperimentisanja sa porodicom, onda imate vašu porodicu i radite sa njom što vam je volja, ali dalje ruke od prosječne crnogorske, zdrave porodice. Đukanoviću, ako ste vi gej, zbog toga ne mora da trpi cijela Crna Gora"
281 pregleda 119 komentar(a)
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 20.05.2018. 14:31h

Prava Crna Gora je održala pres konferenciju povodom inauguracije Mila Đukanovića za predsjednika Crne Gore i sa koje je poručeno da Đukanović "po nalogu svojih stranih mentora gura zakon o istopolnom partnerstvu".

Oni su u saopštenju bizarnog naslova "Milačić: Đukanoviću, ako ste Vi gej zbog toga ne mora da trpi Crna Gora", najviše prostora posvetili tome da poruče Đukanoviću da se "ne igra sa porodicom u Crnoj Gori i da ni ne pomišlja da se takav anti-porodični, nakaradni zakon usvoji".

"Đukanoviću, ako vam je do eksperimentisanja sa porodicom, onda imate vašu porodicu i radite sa njom što vam je volja, ali dalje ruke od prosječne crnogorske, zdrave porodice. Đukanoviću, ako ste vi gej, zbog toga ne mora da trpi cijela Crna Gora", navodi se u saopštenju.

Oni su poručili da to koliko inostrani političari poštuju vlast Đukanovića, "najbolje govori činjenica da njegovoj današnjoj inauguraciji neće prisustvovati nijedan regionalni, evropski i svjetski zvaničnik."

"Kada smo prije četiri godine održali Marš protiv mafije, te pješačenjem dugim 40 kilometara, od Podgorice do Cetinja, izrazili revolt i prkos zbog tadašnjeg ina-uguravanja Filipa Vujanovića na novu predsjedničku funkciju, iz takozvane građanske opozicije i dijela civilnog sektora rekli su da će Đukanović biti smijenjen čim uđemo u NATO savez. Danas, pet godina kasnije, Đukanović je daleko osioniji, čemu svjedoče i njegove brojne omalovažavajuće izjave o političkim protivnicima, ali i novinarima. Time se, bez presedana, stvorila nezapamćena atmosfera straha, ali i atmosfera nepostojanja ikakvog principa odgovornosti za javno izgovorenu riječ. S obzirom da je po crnogorskom Ustavu Predsjednik ličnost koja predstavlja sve građane, pozivamo Đukanovića, koji uveliko vodi partijsku kampanju za lokalne izbore, da iznenadi i sebe i nas, te da podnese ostavku na funkciju predsjednika Demokratske partije socijalista. Naravno, ako smije od Duška Markovića i ostalih kolega, sa kojima je, očito, u klanovsko-partijskoj zavadi", dodaje se u saopštenju iz kog se može zaključiti da se radi o obraćanju lidera te partije Marka Milačića.

Bonus video: