Zirojević: Stati na put učestalom vandalizmu

"Kao partija koja će i u budućoj lokalnoj vlasti raditi prije svega na vraćanju starog sjaja našem gradu, apelujemo na sve sugrađanke i sugrađane da ovakvo ponašanje osude, a ukoliko raspolažu određenim informacijama, pomognu u pronalaženju počinilaca"
54 pregleda 6 komentar(a)
Nikola zirojević, Foto: Socijaldemokrate
Nikola zirojević, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 01.03.2017. 16:16h

Sve učestalije vandalsko ponašanje sramotno je za svakog građanina i svakog čovjeka koji voli Nikšić, kazao je kandidat za odbornika Socijaldemokrata Nikšić, Nikola Zirojević.

"Kao partija koja će i u budućoj lokalnoj vlasti raditi prije svega na vraćanju starog sjaja našem gradu, apelujemo na sve sugrađanke i sugrađane da ovakvo ponašanje osude, a ukoliko raspolažu određenim informacijama, pomognu u pronalaženju počinilaca. Takođe, pozivamo nadležne organe da intenziviraju sve neophodne aktivnosti kako bi se mogućnost dešavanja ovakvih incidenata u budućnosti svela na minimum", kazao je Zirojević.

"Na kraju", dodao je kandidat za odbornika SD, "više od svih razlika koje nas dijele, Nikšićane je uvijek spajalo jedno - bezuslovna ljubav prema našem gradu".

Bonus video: