Medojević: Đukanović i Popović su bili vođe zemunskog i surčinskog klana

Medojević je pozvao specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića da reaguje
120 pregleda 0 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Filip Roganović
Nebojša Medojević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 01.03.2017. 11:13h

Već godinama Đukanović i njegova lopovska ekipa predvođena ovim bolesnikom, spinuje javnost da sam ja bio saradnik zemunskog klana , samo zato što sam pisao kolumne o privatizaciji u nedeljniku “Identitet”, o čijoj vlasničkoj strukturi nijesam imao nikakve informacije. Vrijeme je majstorsko rešeto, saopštio je funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević nakon informacije da je neformalni savjetnik bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanović i aktuelnog srpskog premijer Aleksandra Vučića, Vladimir Beba Popović, redovno je bio u kontaktu sa vođom surčinskog klana Ljubišom Buhom Čumetom.

"Evo sad se objavljuju izvještaji BIA koji dokazuju da je Đukanović bio dio ove zločinačke organizacije i da je ključna veza bio Beba Popovic. Vođe zemunskog i surčinskog klana Ljubiša Buha, Dušan Spasojević, Mile Luković su još od 1998. godine saradnici crnogorskog DB-a, imaju crnogorsko državljanstvo i crnogorske lične karte. Upisani su u birački spisak i glasali su na čuvenim predsjedničkim izborima 1998. godine. Imali su službene legitimacije crnogorskog DB-a i zadužili su neregistrovano oružje u MUP", rekao je Medojević.

Medojević je pozvao specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića da reaguje.

"Šta će sada da uradi vitez Katnić. Ovo su prave i tačne informacije. Pošto vjeruje BIA i zahvaljuje se na pomoći u montiranju lažnog državnog udara, sada bi odmah trebalo da krene u hapšenje članova zemunskog klana iz Crne Gore, počev od Đukanovića pa ostale redom. Naravno da kao partijski vojnik to neće uraditi. Njegov partijski zadatak je da čuva i štiti Đukanovića i njegovu vlast i da progoni poštene i nevine ljude iz DF. Da rezimiramo. Milo Đukanović i Beba Popovic su bili vodeći ljudi zemunskog i surčinskog klana . Pripadnici ovih klanova su radili prljave poslove za crnogorsku DB na čijem je čelu više od deset godina bio Duško Marković Da stvari budu još gore Visoka predstavnica EU za spoljne poslove i bezbjednost, Federika Mogerini danas govori u Parlamentu mafije , podržava političko krilo mafije -DPS i žmuri nad političkim progonom DF-a od strane iste mafije, krađom izbora, privatizovanim tužilaštvom, sudom, medijima, pljačkom države, prodajom oružja ISIS-u, švercom droge , cigareta, ratom narko kartela", naglasio je Medojević.

Medojević je napomenuo da izvjestilac Evropskog parlamenta za Crnu Goru Čarls Tanok, plaćeni lobista, za mafijaški režim piše da su lideri u integracijama na Balkanu.

"Zato nije ni čudo da se EU i raspada jer ne služi interesima građana i država, već interesnim lobijima", zaključio je Medojević.

Bonus video: