DPS: Krivokapiću, zašto si izdao Crnu Goru

"Prvo je želio da bude Rakčević umjesto Rakčevića, potom Đukanović umjesto Đukanovića, na kraju i Mandić umjesto Mandića, a sada bi malo da bude i Vrhovni državni tužilac umjesto VDT-a", kazali su u DPS-u
60 pregleda 57 komentar(a)
DPS
DPS
Ažurirano: 27.02.2017. 20:16h

Ranko Krivokapić je zbog svoje "nezaježljive žeđi za vlašću" doveo SDP na margini crnogorske političke scene, smatraju u DPS-u.

"Cio zivot se ustvari bavi uzaludnim stvarima, i izmišljanjima o svojoj veličini. Samoproglašenom ustavotvorcu u tom tonu protiče čitava politička karijera. Prvo je želio da bude Rakčević umjesto Rakčevića, potom Đukanović umjesto Đukanovića, na kraju i Mandić umjesto Mandića, a sada bi malo da bude i Vrhovni državni tužilac umjesto VDT-a", kazali su u DPS-u.

Oni smatraju da lider SDP-a nema svoj identitet.

"Već se kao parazit nakači na neuporedivo jačeg od sebe i tako opstaje dok ne nađe novog „domaćina“. Pošto mu je u samom startu propao pokušaj da sebe nametne kao lidera opozicije, sada je novog „domaćina“ našao u instituciji VDT-a, u čije ime prijeti bez utemeljenja. I Krivokapiću treba da bude jasno – političke licemjere njegovog kalibra niko ne želi uz sebe, pa čak ni DF. Makar su toliko naučili od DPS-a.Nije Krivokapić taj koji će bilo kome šta zabranjivati i određivati mu sudbinu, mada bi u svom umišljaju veličine volio da je takva moć samo u njegovim rukama. Što god i koliko god puta ponovio svoje laži, dva su ključna pitanja koja mu ruše kompletnu političku koncepciju: Đe si bio 18 godina? Zašto si izdao Crnu Goru?", kazali su u DPS-u.

Bonus video: