Mićunović poručio građanima Nikšića: Ključ za budućnost grada je u vašim rukama

Mićunović je rekao da su socijaldemokrate Nikšića ozbiljni, predani i stručni ljudi, "koji su uvijek bili i ostaće na usluzi građanima u cilju razvoja i prosperiteta našeg grada"
253 pregleda 33 komentar(a)
Momčilo Mićunović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Momčilo Mićunović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 27.02.2017. 12:50h

Predsjednik nikšićkog odbora Socijaldemokrata i kandidat za odbornika ove partije na lokalnim izborima koji se održavaju 12. marta Momčilo Mićunović kazao je da je ključ za budućnost Nikšića u rukama građana.

"Poštovani građani Nikšića dobro razmislite kome ćete posle 12 marta povjeriti da u vaše ime upravlja gradom. Ključ za budućnost Nikšića je u vašim rukama. Samo zajedno možemo nastaviti da doprinosimo daljem ukupnom razvoju našeg grada. Smatrajući da benefiti razvoja Nikšića ne smiju biti privilegija pojedinaca, već moraju biti ravnomjerno raspoređeni i svima dostupni, bićemo partneri svim građanima Nikšića, kako bismo zajedničkim snagama unaprijedili život svih nas", navodi se u saopštenju Mićunovića.

Mićunović je rekao da su socijaldemokrate Nikšića ozbiljni, predani i stručni ljudi, "koji su uvijek bili i ostaće na usluzi građanima u cilju razvoja i prosperiteta našeg grada."

"Mi govorimo rezultatima našeg rada, ne napadamo niti blatimo, sa nama nema neizvjesnosti. Uvjeren sam da će sugrađani prepoznati naše dosljedno zalaganje za vrijednosti izvorne socijaldemokratije, te da ćemo od 12. marta, uspostavljajući drugačiju političku kulturu, zajedno činiti naš grad boljim mjestom za život", zaključio je Mićunović.

Bonus video: