Đukanović: Škrelju nijesam vrijeđao na nacionalnoj, već na ljudskoj osnovi

Đukanović je kazao da se procesi protiv DF-a procesuiraju po hitnom postupku, dok njihove prijave još uvijek nijesu predmet interesovanja tužilaštva
87 komentar(a)
Milutin Đukanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Milutin Đukanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 27.02.2017. 18:34h

Poslanik Demokratskog fronta (DF), Milutin Đukanović, ponovio je danas pred tužiocem da kolegu iz DPS-a Ljuiđa Škrelju nije vrijeđao na nacionalnoj, već na ljudskoj osnovi, prenosi portal RTCG.

Đukanović je kazao da se procesi protiv DF-a procesuiraju po hitnom postupku, dok njihove prijave još uvijek nijesu predmet interesovanja tužilaštva.

"Još jednom sam ponovio, što se tiče Ljuiđa Škrelje, da nije uvrijeđen na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, uvrijedio sam ga na ljudskoj. To je najmanje što je on zaslužio svojim ponašenjem", kazao je Đukanović nakon saslušanja.

Završeno je saslušanje još jednog polsanika DF-a koji je takođe negirao optužbe.

Njih dvojica se terete za nasilničko pnašanje i ugrožavanje sigurnosti, a prijave protiv njih podnijeli su poslanici DPS-a Miodrag Vuković, Ljuiđ Škrelja i Marta Šćepanović.

Poslanici DF-a su vrijeđali i nasrnuli na kolege iz vladajuće koalicije u holu Skupštine 15. februara nakon što je izglasanmo skidanje imuniteta poslanicima DF-a Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću.

Bonus video: