Novska lista: Nikada nismo bili i nikada nećemo biti koalicija sa DPS-om

Podsjećamo da su prijevremeni lokalni izbori u Herceg Novom zakazani za 7.maj, a da je Građanska lista Izbor pokrenula inicijativu za smjenu predsjednika SO Andrije Radmana i Dragana Jankovića koji obavlja funkciju predsjednika Opštine
240 pregleda 4 komentar(a)
Novska lista, Foto: Slavica Kosić
Novska lista, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 24.02.2017. 16:40h

Novska lista koja ima dva odbornika u SO Herceg Novi, saopštila je da “nikada nisu i da nikada neće biti u koaliciji sa DPS-om”.

“Mi ćemo uvijek svoj glas dati za svrgavanje DPS-a. Naš kurs će uvjek biti vođenje Novoga i Novljana u smjeru boljeg života i pomirenja, a ne vasionskih brodova i blaćenje svega i svačega.Mi se ne možemo šaltati iz partizana u četnika i obratno na dnevnom nivou. Mi nikoga nikada nećemo omalovažavati zarad funkcija i ličnog dobra”, navodi se u saopštenju odbornika Novske liste Miloša Konjevića i dr Sava Marića.

Podsjećamo da su prijevremeni lokalni izbori u Herceg Novom zakazani za 7.maj, a da je Građanska lista Izbor pokrenula inicijativu za smjenu predsjednika SO Andrije Radmana i Dragana Jankovića koji obavlja funkciju predsjednika Opštine.

Iz Novske liste poručuju da će “podržati svaku inicijativu za smjenu DPS-a u Herceg Novom, ali da im je neprihvatljivo da prihvate predlog Izbora i podsjećaju čelnike te građanske liste da su “ne tako davno rekli da ni na kafu sa DPSom neće popiti”, a da su nakon te izjave ušli u koaliciju sa DPS om i dvije godine zajednički vršili vlast u Herceg Novom.

Bonus video: