DF: Napadi Krivokapića i SDP-a bez ikakvog povoda kontraproduktivni

Iz tog političkog subjekta smatraju da se sa premijerom Duškom Markovićem i liderom DPS-a Milom Đukanovićem ne treba voditi direktni i neposredni dijalog
29 komentar(a)
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Ažurirano: 24.02.2017. 13:11h

Predsjedništvo čvrsto opredijeljeno za jedinstvo i zajendičke aktivnosti opozicije na smjeni diktatorskog režima koji vodi zemlju ka bankrotu i sukobima. U tom pogledu, cijenimo da su napadi, bez ikakvog povoda sa naše strane, dijela opozicije na DF u čemu prednjači Ranko Krivokapić i SDP, kontraproduktivni i ne doprinose snaženju međuosobnog povjerenja i ostvarivanju zajedničkog cilja, smjene ovog režima, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

"DF je zbog svoje snage, hrabrosti i upornosti u antirežimskoj borbi, pod brutalnom medijskom, političkom harangom i progonom zloupotrebljenih dijela tužilaštva i pravosuđa i najmanje što očekujemo od kolega iz opozicije je politička korektnost i zaustavljanje ovih ničim izazvanih napada na nas", naveli su iz Demokratskog fronta.

Iz tog političkog subjekta smatraju da se sa premijerom Duškom Markovićem i liderom DPS-a Milom Đukanovićem ne treba voditi direktni i neposredni dijalog.

"Imajući u vidu nastavak brutalne kampanje progona i represiije prema DF , i od strane Vlade Duška Markovića , ostajemo otvoreni za demokratsko rješenje duboke državne krize Ostajući posvećeni našem strateškom cilju- političkim promjenama i smjeni diktatorksog korumpiranog režima, jačanju međusobnog povjerenja unutar opozicije, DF će danas inicirati sastanak opozicije na kojem ćemo dogovoriti buduće zajendičko političko djelovanje u susret izazovima koji nas očekuju", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: