DPS predao listu za nikšićke izbore: "Sigurnim korakom za Crnu Goru"

Pored Grbovića na listi se nalaze Radivoje Lala Nikčević, Ilija Ašanin, Tanja Pješčić, Đoko Krivokapić, Boris Nikolić, Nikola Bezmarević, Sonja Nikčević, Ivan Mitrović, Gordana Reljić, Aleksandar Vujković, Draško Mijušković...
697 pregleda 59 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2017. 18:19h

Za predstojeće lokalne izbore koji će se u Nikšiću održati 12. marta, a koje kompletna opozicija bojkotuje, nakon obraćanja na gradskom trgu listu je predala Demokratska partija socijalista pod nazivom „DPS – Milo Đukanović Nikšić – Sigurnim korakakom za Crnu Goru“. Listu će predvoditi aktuelni predsjednik opštine Veselin Grbović koji je kazao da su prethodne četiri godine radili domaćinski i ostvarili značajne rezultate.

„Gotovo svi industrijski kapaciteti u pogonu, izgradili smo nove saobraćajne i vodovodne infrastrukture, velike energetske kapacitete na Krnovu. Izgradili smo značajne nove kulturne i sportske objekte. U narednom periodu radićemo na popravci zdravstvene zaštite u gradu. Nikšić nije više samo grad čelika i piva, već kroz Tehnopolis stvaraju se preduslovi za otvaranje novih radnih mjesta primjenom savremenih tehnologija“, kazao je Grbović.

Izborna lista prema njegovim riječima posvećena je budućnosti grada pod Trebjesom sa željom da poprave sigurnost svih građana i bezbjednost zemlje. To što je on nosilac liste za Grbovića je normalan slijed događaja s obzirom na rezultate koje je, kako je kazao, lokalna vlast ostvarila u prethodne četiri godine. Najavljujući nove investicije Grbović je kazao da se boji kada bi neko drugi došao na vlast da bi došlo do zastoja svega.

Pored Grbovića na listi se nalaze Radivoje Lala Nikčević, Ilija Ašanin, Tanja Pješčić, Đoko Krivokapić, Boris Nikolić, Nikola Bezmarević, Sonja Nikčević, Ivan Mitrović, Gordana Reljić, Aleksandar Vujković, Draško Mijušković, Zoran Stanišić, Rajko Perović, Marko Burić, Andrijana Jovović, Miloš Mrvaljević, Nada Dubljević, Dragan Turčinović, Jelena Đukanović, Danilo Radulović, Momčilo Mićunović, Marija Mitrović, Boris Muratović, Sonja Baćović, Željko Ćorić, Rajka Radonjić, Đurđina Jauković, Momčilo Đukanović, Novica Gardašević, Sandra Muratović Čvorović, Vladan Vujković, Irena Nikčević, Luka Jokić, Simo Đukanović, Tamara Kostić, Neda Bošković, Marijana Goranović, Tamara Ivković, Marija Jaredić i Ivana Vuković.

Nikčević: Ppozicija shvatila da će izgubiti još jednu bitku

Prema riječima predsjednika OO DPS Nikšića Radivoja Lale Nikčevića razlozi bojkota nijesu to „što država radi svoj dio poslai sprovodi vladavinu prava“ već što je, kako je kazao, opozicija shvatila da će izgubiti još jednu bitku u Nikšiću.

„Imamo sva istraživanja javnog mnjenja i sve ono što smo otvarili za ove četiri godine., ono što mislimo ostvariti u narednom periodu i ono što mislimo ostvariti na terenu, imamo sigurnu i ubjedljivu pobjedu od 23 mandata. Svjesni te činjenice oni su iskoristili ovaj trenutak kada država mora da reaguje prema svim građanima na isti način“, kazao je Nikčević.

Dodao je da nema privilegovanih i da i poslanici, funkcioneri i građani „moraju da se privedu poznaniju prava“.

„Mi imamo sigurnu pobjedu na ovim izborima. Hoće li oni biti naši takmaci kako god, mi pobjeđujemo i idemo da razvijamo Nikšić u naredne četiri godine“, zaključio je Nikčević.

Galerija

Bonus video: