DPS: Lideri DF-a su pozivali na krvave pirove, najavljivali sječu glava...

Kako su kazali, laži Demokratskog fronta više ne traju ni jedan jedini dan, već se njihovo demaskiranje mjeri satima i minutima
31 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 13.02.2017. 17:29h

Demokratska partija socijalista (DPS) ponosno izlazi pred građane sa rezultatima koje je ostvarila lokalna uprava na čelu sa Veselinom Grbovićem u prethodnom periodu, sa najboljim programom koji je u potpunosti realan i ostvariv, ocijenjeno je iz te stranke.

Kako su kazali, laži Demokratskog fronta više ne traju ni jedan jedini dan, već se njihovo demaskiranje mjeri satima i minutima.

„Tako je bilo i sa njihovom najnovijom izmišljotinom da DPS skriva sadašnjeg i budućeg predsjednika Opštine Veselina Grbovica, i to baš kad je jednoglasno odlučeno da on bude nosilac naše liste za Nikšić”, navodi se u saopštenju.

Oni su naveli da ponosno izlaze pred građane sa rezultatima koje je ostvarila lokalna uprava na čelu sa Grbovićem u prethodnom periodu.

"I sa najboljim programom koji je u potpunosti realan, ostvariv i predstavlja nastavak ubrzanog razvoja Nikšića i tokom naredne četiri godine. Za razliku od DF-a, svi u DPS-u smo na jedinstvenom zadatku, u prvim redovima i svi u vidokrugu Nikšićana, koji će 12. marta cijeniti šta smo mi, a šta oni radili u proteklom periodu”, naveli su iz DPS-a

Kako su kazali, dok je DPS, kroz realizaciju svog izbornog programa, radio na razvoju Nikšića i Crne Gore, DF je pokušavao u nekoliko navrata da destabilizuje i sruši državu.

„Njegovi lideri su pozivali na krvave pirove, najavljivali sječu glava, bojkotovali rad parlamenta, a za to primali plate od građana i o njihovom trošku putovali po inostranstvu, nekad kod nalogodavaca, a nekad da bi po holovima međunarodnih institucija presrijetali zvaničnike da bi ih silom na sramotu ugurali u svoja saopštenja i na fotografije”, piše u saopštenju.

Kako su kazali, jedino u čemu su uspjeli, jeste da budu vječiti gubitnici svih crnogorskih izbora.

„A tu će “titulu” zadržati i nakon 12. marta, jer pred Nikšićanima nikad nije bio lakši izbor - sigurnim korakom za naš grad i za Crnu Goru”, zaključili su iz DPS-a.

Bonus video: