SDP: Nećemo odgovarati na nepotpisane napade Miloševića, nastavljača politike Draga Đurovića

Znamo da se nakon ranih radova kakve je imao Milošević nije lako potpisati, ali nijesu drugi krivi što je nakon svega ostao sam, Ključ daleko, a cenzus visoko. Dodatno čudi što je napad na SDP uslijedio koordinisano sa napadom Đukanovića", navodi se u saopštenju SDP-a
72 pregleda 30 komentar(a)
Ivana Krstajić, Foto: SDP
Ivana Krstajić, Foto: SDP
Ažurirano: 08.02.2017. 12:19h

Socijaldemokratska partija, u cilju opozicione saradnje, neće odgovarati na nepotpisane napade funkcionera Građanskog pokreta URA Rada Miloševića, saopšteno je danas iz SDP-a.

Oni su reagovali na saopštenje nikšićke URE u kome je rečeno da su DPS i SDP jednako krivi za stanje u Nikšiću, te da je dug te opštine uvećan za čak 407 puta.

"Smatramo da, kada DPS nakon Budve i Kotora gubi vlast i u Nikšiću, imamo pametnijeg posla od rasprave sa nastavljačem politike Draga Đurovića i nakon što je i sam Đurović od Pozitivne digao ruke. Znamo da se nakon ranih radova kakve je imao Milošević nije lako potpisati, ali nijesu drugi krivi što je nakon svega ostao sam, Ključ daleko, a cenzus visoko. Dodatno čudi što je napad na SDP uslijedio koordinisano sa napadom Đukanovića", navodi se u saopštenju SDP-a koje potpisuje Ivana Krstajić, članica OO SDP Nikšić.

Predsjednik DPS Milo Đukanović kazao je sinoć u Nikšiću da je SDP koalicioni partner najgore anticrnogorske politike oličene u Demokratskom frontu.

Iz te partije su dodali da ubuduće neće odgovarati na napade unutar opozicije, koji kako tvrde idu na ruku isključivo DPS-u.

"Građani će vidjeti kandidate za odbornike svih partija, sve nas sve znaju, znaju ko je za šta kriv i zaslužan, pa će nam reći svoj sud. SDP će u kampanji biti posvećena neophodnim promjenama kako bi Nikšić ponovo učinili kakav je nekad bio, snažni grad u kome se radi, pošteno živi i stvara", kazali su iz SDP-a.

Bonus video: