Milošević: Nakon izbora u Nikšiću kriminalni režim pada kao kula od karata

"Današnji sastanak predsjednika DPS-a Mila Đukanovića sa aktivistima te partije u Nikšiću je povratak na mjesto zločina i mobilisanje svih preostalih snaga, u pokušaju posljednje odbrane kriminalnog i kleptokratskog režima", saopštio je Milošević
117 pregleda 43 komentar(a)
Rade Milošević, Foto: Građanski pokret URA
Rade Milošević, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 07.02.2017. 12:22h

Predsjednik nikšićkog odbora URA-e Rade Milošević je saopštio da su čelnici DPS svjesni da je Nikšić "posljednja linija odbrane nakon čega će kriminalni režim pasti kao kula od karata".

"Današnji sastanak predsjednika DPS-a Mila Đukanovića sa aktivistima te partije u Nikšiću je povratak na mjesto zločina i mobilisanje svih preostalih snaga, u pokušaju posljednje odbrane kriminalnog i kleptokratskog režima. Kada je DPS doživio da se jedna Bošnjačka strankica sprda sa njim, izrugivajući se lažnoj moći i stabilnosti, onda je jasno da ni Milo Đukanović ne može zakrpiti popucali kriminalni režim, koji bije svoju posljednju bitku”, istakao je Milošević.

On ističe da su čelnici DPS-a itekako svjesni da je, poslije Budve i Kotora, Nikšić njihova posljednja linija odbrane, “nakon čega će kriminalni režim pasti kao kula od karata”.

Milošević je naveo da se Đukanović Nikšića "sjeti samo uoči izbora".

"Kada lažnim obećanjima vara bivše sugrađane, dok odmah nakon njih - privatizuje i rasprodaje ostatke nikšićke industrije, zajedno sa domaćim i stranim tajkunima, ostavljajući građane Nikšića u stanju ekonomske i socijalne nesigurnosti”, naveo je Milošević.

Ističe da se, uprkos svim "ucjenama i kriminalnim DPS kupovinama", talas nezadovoljstva građana ne može spriječiti, te da će URA, zajedno sa ostalim opozicionim partijama, "odmah nakon izbora formirati novu, kompetentnu, ozbiljnu i odgovornu lokalnu upravu, koja će vratiti Nikšić na put ekonomske stabilnosti i suštinske sigurnosti".

Bonus video: