Demokrate: Bulatović 30 godina nije promjenio poslodavca Marovića

"Danas je konačno, sakrivši se iza saopštenja DF Nikšić, priznao i javno da u odnosu na Demokrate radi isto ono što bezuspješno evo već dvije godine rade najprljavije službe i paraslužbe crnogorskog režima kojima su Aleksa Bečić i Demokrate rak rana i najveća opasnost"
56 pregleda 119 komentar(a)
Demokrate Nikšić, Foto: Demokrate Nikšić
Demokrate Nikšić, Foto: Demokrate Nikšić
Ažurirano: 05.02.2017. 15:48h

Od osnivanja Demokrata, Predrag Bulatović, lider Demokratskog fronta rukovodi najprljavijom tajnom kampanjom usmjerenom protiv mladih, novih i čistih ljudi koji izazivaju opšte simpatije u Crnoj Gori, smatraju u nikšićkim Demokratama.

"Danas je konačno, sakrivši se iza saopštenja DF Nikšić, priznao i javno da u odnosu na Demokrate radi isto ono što bezuspješno evo već dvije godine rade najprljavije službe i paraslužbe crnogorskog režima kojima su Aleksa Bečić i Demokrate rak rana i najveća opasnost. Predraže Bulatoviću, očito da ni nakon 30 godina nijesi promijenio poslodavca, Svetozara Marovića, kojeg su Demokrate nokautirale u Budvi", navodi se u saopštenju.

U Demokratama smatraju da što ih poslanik Demokratskog fronta "više kleveće" to njima više raste rejting.

"Zbog potrebe da konačno jednom za svagda pobijedimo najmračnije i najmonstruoznije djelove ovog sistema, mračne službe, njihove pomagače i navodne opozicionare koji vuku za nos evo 20 godina časno biračko tijelo opozicije. Sve si utakmice izgubio, birači su ostajali bez posla i na ulici, često i bez riječi utjehe, a imaš političkog obraza da danas pokušavaš da se izboriš za još koju godinu privilegija, tako što ćeš udariti na mlade ljude, na Demokrate koji nemaju rezervi prema bilo kome", kazale su nikšićke Demokrate.

Oni su dodali i da svim prevarama jednom dođe kraj, kao i da je Bulatović to morao naučiti.

"Mlade ljude koji su "udarili" i na Brana, i na Mila, i na Aca, i na Sveta i na sve kancere ovog društva, ali koji će razobličiti i profesionalne opozicionare koji su umnogome zaslužni zašto su ovi prvi tu gdje jesu, a ne tamo gdje su odavno morali biti, na pola puta od Podgorice do Danilovgrada. Predraže Bulatoviću, grdno si se prevario ovoga puta. Na mladost i poštenje se može udariti, to tebi nije strano, ali mladost se nikada ne moze pobijediti. Onaj opozicionar koji u susret izborima u Nikšiću, napada ovako brutalno jednu čistu partiju kakva je Demokatska Crna Gora, pomaže direktno DPS-u i Milu Đukanoviću", navodi se u saopštenju.

Demokrate su podsjetile i da je opozicija izgubila Budvu i Kotor na izborima kada se Predrag Bulatović nalazio na čelu opozicije, i da su Demokrate zaslužne za vraćanje te dvije opštine "u ruke opozicije" svojim pojavom kao osvježenjem na političkoj sceni.

"Predrag Bulatović je bio na čelu opozicije kad je Nikšić 2005. godine “izgubljen”, ali obećavamo da nas neće spriječiti ni ovim udarima ispod žita, njemu najbolje znanim, da i Nikšić ponovo bude ono što je uvijek bio – grad otpora diktaturi i grad odakle su kretale mnoge promjene u Crnoj Gori.Nadamo se da će zdrave snage blokirati remetilački faktor i omogućiti da nokautiramo DPS, zašto postoje svi preduslovi, ako se uspije zaustaviti jasna namjera Predraga Bulatovića i druga koji se nakon nokauta u Budvi definitivno seli u Spuž", kazale su nikšićke Demokrate.

Bonus video: