"Ako ste išli u Srbiju da vratite Marovića zaslužio je da doleti vladinim avionom"

"Ako ste otišli da vidite kako žive Crnogorci u Lovćencu bio je red da prvo odete na Cetinje ispod Lovćena - reklo bi Vam se samo! Ako ste išli da vidite šta ćete sa Srbima u Crnoj Gori niste morali dalje od Podgorice - uživaju u poskupljenjima, povećanim računima i smanjenim zaradama!"
50 pregleda 37 komentar(a)
Duško Marković, Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Duško Marković, Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 05.02.2017. 13:18h

Funkcioner Demosa Goran Danilović poslao je otvoreno pismo premijeru Dušku Markoviću u kojem je komentarisao njegovu posjetu Srbiji.

Marković se tokom dvodnevne posjete Srbiji sastao sa premijerom te zemlje Aleksandrom Vučićem, predsjednikom Tomislavom Nikolićem, a u Vojvodinu se susreo sa crnogorskom dijasporom, predsjednikom Vlade Vojvodine Igorom Mirovićem i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem.

"Ako ste išli u Srbiju reda radi onda ćete se reda radi i vratiti! Nama treba premijer, a ne šetač! Ako ste otišli da vidite kako žive Crnogorci u Lovćencu bio je red da prvo odete na Cetinje ispod Lovćena - reklo bi Vam se samo! Ako ste išli da vidite šta ćete sa Srbima u Crnoj Gori niste morali dalje od Podgorice - uživaju u poskupljenjima, povećanim računima i smanjenim zaradama!"

"Ako ste se raspitivali zašto se i dalje, svi skupa, liječimo i školujemo u Beogradu vjerujte mi da nije u pitanju nacionalizam nego racionalizam! Tim povodom ste mogli otići i do Istanbula jer se tamo liječe oni koji imaju više i mogu bolje! Ako ste išli da vratite Svetozara Marovića u Crnu Goru to bi imalo smisla - zaslužio je da doleti vladinim avionom!", navodi se u pismu Danilovića objavljenom na njegovom Facebook profilu.

Bonus video: