Bivši lokalni funkcioneri LSCG pritupili danilovgradskoj URA-i

U danilovgradskoj URA-i su zadovoljni nedavnim pojačanima, ali ističu da će dalje razvijanje infrastrukture biti u fokusu njihovog djelovanja
122 pregleda 15 komentar(a)
Milivoje Jovović, Radomir Prelević
Milivoje Jovović, Radomir Prelević
Ažurirano: 04.02.2017. 15:10h

Nakon odbornice Nade Ćeranić, danilovgradskom odboru Građanskog pokreta URA pristupili su Milivoje Jovović i Radomir Prelević, lokalni funkcioneri i članovi Opštinskog odbora bivšeg Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG).

"Čitav niz godina, nakon gašenja Liberalnog saveza, čekali smo da se pojavi neka politička partija, koja će baštiniti ona emancipatorska programska načela, za koja smo se decenijama zalagali. Građanski pokret URA je to pokazao, kako programskim odrednicama, tako i širokom i ozbiljnom kadrovskom strukturom“, navodi se u saopštenju Jovovića i Prelevića.

Prethodne nedelje, tom opštinskom odboru pristupila je i nezavisna odbornica Nada Ćeranić, koja sada nastupa ispred odborničkog klupa pokreta URA, zajedno sa odbornikom Rankom Vukovićem.

U danilovgradskoj URA-i su zadovoljni nedavnim pojačanima, ali ističu da će dalje razvijanje infrastrukture biti u fokusu njihovog djelovanja.

"Građanima nudimo realna rješenja za brojne probleme naše Opštine, bazirana na našem Programu ekonomskog razvoja, šta oni itekako prepoznaju“, istakli su u tom odboru.

U tom odboru najavljuju da će, tokom naredne nedelje, otvoriti i nove kancelarije u danilovgradskoj opštini, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Bonus video: