Demokrate NK poručile DPS: Kravate u trendu, vi od proljeća u prugastom

"Počevši od marta ove godine, crvene kravate će dugo, dugo biti u trendu u Nikšiću, kao što su već skoro dvije godine u cijeloj Crnoj Gori"
63 pregleda 9 komentar(a)
Demokrate Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Demokrate Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 03.02.2017. 12:43h

""DPS je godinama uspješan na izborima, DPS uspješno vodi Crnu Goru, DPS je uspješan na međunarodnom planu, DPS je uspješan na lokalnom nivou..." I DPS je jedini došao do svih tih zaključaka o svojoj uspješnosti. A ko je drugi mogao? Ono što vam se može priznati - politički instinkt vas nije prevario kada vam je rekao da vam se primakao kraj i da je najpodesniji trenutak da podvučete crtu ispod svoje vladavine. A ne sumnjamo da ste pod uspjesima podrazumijevali sve višemilionske pljačke i štete pričinjene Nikšiću i Crnoj Gori", navodi se iz OO Demokrate Nikšić.

Oni su poručili da će DPS morati da se navikne na njihove kravate.

"Počevši od marta ove godine, crvene kravate će dugo, dugo biti u trendu u Nikšiću, kao što su već skoro dvije godine u cijeloj Crnoj Gori. Ali, ne plašite se, to vas neće spriječiti da na proljeće ove godine, po savjetu najprestižnijih modnih kuća, počnete da nosite prugasto. Krajnje je groteskno kada vi nama ili bilo kome drugom iz opozicije pišete o tome koliko ste jači od nas. Koliko ste jaki, vidjeli smo kad ste odustali od svog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim praznicima. Javnost je na osnovu tog slučaja imala jedinstvenu priliku da ocijeni koliko je DPS jak i u sopstvenoj koaliciji, okružen manjim partnerima. Ispostavilo se da ste, zapravo, manji od makovog zrna. Na kraju, izvrnućemo vas iz fotelja, ne zbog toga što smo mi zaljubljeni u ideju da u njih zasjednemo i da se, kao vaši šefovi, okružimo poltronima. Funkcije za nas ne predstavljaju cilj, kao što predstavljaju vama, za nas će biti sredstvo da poštenim radom doprinesemo razvoju Nikšića i boljem standardu svih njegovih građana", zaključuje se.

Bonus video: