Predsjedništvo Demosa ovlastilo OO da definiše modalitete koalicionog nastupa

U DF-u su zadovoljni odlukom Demos-a. Kako je kazao Janko Milatović još uvijek su otvoreni za saradnju i sa drugim opozicionima partijama i njihov poziv će biti otvoren sve do 17.februara, kada se predaju liste
0 komentar(a)
Nikšić grad, Foto: Svetlana Mandić
Nikšić grad, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 02.02.2017. 18:34h

Na današnjoj sjednici Predsjedništvo DEMOS-a je ovlastilo Opštinski odbor da definiše modalitete koalicionog nastupa na predstojećim izborima u Nikšiću.

Opštinski odbor nikšićkog Demos-a donio je odluku da na predstojeće lokalne izbore, koji će se u gradu pod Trebjesom održati 12. marta, izađu u koaliciji sa DF-om i SNP-om.

"Održana je sjednica Opštinskog odbora na kojoj je donesena odluka da se krene u pregovore sa DF-om i SNP-om. Tu odluku treba da potvrdi predsjedništvo. Bili smo za širu koaliciju, ali SDP i URA su se izjasnili da će samostalno i Demokrate su na tom putu, tako da se nema šta čekati“, kazala je Anka Vukićević „Vijestima“.

U DF-u su zadovoljni odlukom Demos-a. Kako je kazao Janko Milatović još uvijek su otvoreni za saradnju i sa drugim opozicionima partijama i njihov poziv će biti otvoren sve do 17.februara, kada se predaju liste.

„Koalicija DF –SNP–Demos će donijeti veliki sinergetski efekat koji je puno veći od zbira glasova iz oktobra i siguran sam da će ova koalicija imati isti broj glasova kao i DPS. Otvoreni smo da nam se priključe Demokrate, i to bi puno značilo za sve opozicione građane Nikšića. Koalica još nije završena, poziv za saradnju je otvoren“, kazao je Milatović.

I komunisti su odlučili da budu dio pomenute koalicije.

Bonus video: