DPS: DF je poznat po bježanijama, prebjezima i ćeranjima po CG

“U DF-u mogu već sada rezervisati karte za novu turu putovanja po inostranstvu, jer će se opet morati pravdati mentorima za neobavljeni posao. Dok oni budu bježali i dok se budu skrivali i od pravosudnih organa i od inostranih poslodavaca, mi ćemo se baviti daljim razvojem i izgradnjom Nikšića i Crne Gore”, zaključili su iz DPS-a
122 pregleda 13 komentar(a)
DPS, Foto: Dps
DPS, Foto: Dps
Ažurirano: 02.02.2017. 10:51h

Iz nikšićkog DPS-a ističu da nije čudo što Demokratski front već dva dana priča o "bježaniji", jer su upravo oni poznati po “bježanijama, prebjezima i ćeranjima po Crnoj Gori”.

“Od silnih DF-ovih bježanija, u tom političkom savezu se više ne zna ni ko su im konstituenti, ni koliko je novih partija nastalo iz ‘zadovoljstva’ stanjem i međusobnom saradnjom.”, navodi se u saopštenju OO DPS-a.

Za razliku od njih, DPS je, kako ističu iz te političke partije, tu gdje je zahvaljujući povjerenju koje im ukazuju građani Nikšića i Crne Gore.

“Tragikomično zvuči kad DF, koji ima najviše razloga za bježaniju od naroda nakon svih pokušaja destabilizacije i izazivanja krvavih pirova po Crnoj Gori, pokušava da skandalizuje prelazak jednog časnog čovjeka i osvjedočenog profesionalca sa jedne funkcije na drugu, ma kojoj partiji pripadao. Te optužbe jos bijednije zvuče kada se zna od koga dolaze. Frontovcima, čiji je jedini program rušenje i nestanak države Crne Gore, ni ovoga puta neće pomoći kriminalno-tajkunski novac i pomoć stranih finansijera i nalogodavaca da kupe pobjedu u Nikšiću”, poručili sui z DPS-a.

Kako su zaključili iz te partije Nikšićani će 12. marta pokazati šta misle o “prljavim i izdajničkim rabotama DF-a”.

“U DF-u mogu već sada rezervisati karte za novu turu putovanja po inostranstvu, jer će se opet morati pravdati mentorima za neobavljeni posao. Dok oni budu bježali i dok se budu skrivali i od pravosudnih organa i od inostranih poslodavaca, mi ćemo se baviti daljim razvojem i izgradnjom Nikšića i Crne Gore”, zaključili su iz DPS-a.

DF: U DPS Nikšić vlada rasulo, to se vidi po njihovim saopštenjima

Kada nikšićki DPS pomene svoje kadrove, onda to kod Nikšićana izaziva ili smijeh ili bijes, saopšteno je iz Demokratskog fronta (DF) Nikšić.

"Međutim, rasulo koje vlada u toj stranci, koja je u Nikšiću pukla po svim šavovima, najbolje se vidi upravo po njihovim tragikomičnim saopštenjima. Oni ničim nisu demantovali našu tvrdnju da je počela bježanija i potraga za novim "uhljebljenjem" visokopozicioniranih kadrova DPS-a iz nikšićke lokalne samouprave, svjesnih poraza na izborima 12. marta. Dakle, potpredsjednik opštine i sekretar za finansije je zbrisao u EPCG, a za nove funkcije se intenzivno interesuju i ostali najviši funkcioneri ove partije, od gradonačelnika do komunalne policije. Kad smo već kod kadrova DPS-a, o njima najbolje mogu govoriti građani Nikšića, jer su ti kadrovi bukvalno uništili naš grad", kazali su iz nikšićkog DF-a.

Oni su dodali da zato DPS mora biti precizan kada govori o svojim kadrovima, da bi Nikšićani tačno znali na koga se to tačno odnosi.

"Da li su to oni koji su prepoznati po kriminalnim radnjama i korupciji, ili oni čiji je zadatak da otkupljuju lične karte, ima ih i koji udaraju pečate na bonove za benzin, a važno mjesto u toj stranci zauzimaju i oni koji izdaju uši pod kiriju, tu su i osobe koje su zbog svojih interesa uništile gotovo svaki simbol Nikšića, a svakako da je jedan od simbola DPS-a u Nikšiću i čuveni Drago Đurović. Kada se ovome doda činjenica da su posljednjih 12 godina glavni kadrovi DPS-a u našem gradu bili Nebojša Radojičić i Veselin Grbović, svaki dalji komentar je suvišan. DF i druge opozicione snage se nalaze pred velikom pobjedom u Nikšiću, a ta pobjeda će zaustaviti propadanje Nikšića. Nakon 12. marta sve svoje kapacitete ćemo usmjeriti ka tome da naš grad ponovo radi i da izađe iz bijede u koju su ga uvukli čuveni kadrovi DPS-a", rekli su iz DF Nikšić.

Bonus video: