Komunisti odlučili: Na izborima u Nikšiću zajedno sa Frontom

"Pošto se DF u svom programu zalaže za državnu svojinu i socijaldemokratiju, a to su principi na kojima se zasnivaju najbolje društva razvijenih zemalja, zašto onda DF ne bi mogao, koristeći svoja programska načela, bogate resurse, znanje, upravljanje i organizovanje, a uz podršku građana, da ostvari ekonomski procvat Nikšića"
156 pregleda 13 komentar(a)
Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore, Foto: Svetlana Mandić
Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 01.02.2017. 12:37h

Na predstojećim lokalnim izborima koji će se u Nikšiću održati 12. marta nikšićki komunisti nastupiće zajedno sa Demokratskim frontom, saopšteno je na konferenciji za novinare.

"Analizirajući programe političkih subjekata u Nikšiću komunisti su Demokratski front prepoznali kao koaliciju partija koje su u stanju da zaustave dalji sunovrat nikšićke privrede, a građanima koje je ova vlast dovela do krajnje bijede i očaja, povrati slobodu i dostojanstvo", kazao je predsjednik nikšićkog OO Jugoslovenske komunističke partije Crne Gore Radislav Stanišić.

Prema njegovim riječima komunisti posebno cijene zalaganje DF-a da se u ulasku Crne Gore u NATO odluka donese na referendumu, kao i, kako je kazao Stanišić, zalaganje da se stvore slobodne i nezavisne institucije sistema koje će biti u službi građana, a ne partijski servis DPS-a.

"Pošto se DF u svom programu zalaže za državnu svojinu i socijaldemokratiju, a to su principi na kojima se zasnivaju najbolje društva razvijenih zemalja, zašto onda DF ne bi mogao, koristeći svoja programska načela, bogate resurse, znanje, upravljanje i organizovanje, a uz podršku građana, da ostvari ekonomski procvat Nikšića iz kojeg se mladi neće iseljavati već će moći da nađu zaposlenje i da Nikšić opet bude grad piva, čelika, đaka i studenata", poručio je Stanišić.

On je pozvao sugrađane da 12. marta izađu na izbore i da svojim glasom "zaustave DPS vlastelu i njihove strateške partnere u namjeri da i dalje nastave da uništavaju ono što su generacije stvarale. Zato poštovani građani ako želite život dostojan čovjeka pridružite se DF-u, kao što smo učinili mi komunisti".

Bonus video: