DPS: Smiješno je što u Frontu prelazak na drugu funkciju zovu bježanjem

DF im je, kako ističu iz vladajuće partije, svojim saopštenjem dao mogućnost da i na ovaj način izraze zadovoljstvo što “tako uspješni i poštovani Nikšićanin dolazi na čelo jednog važnog sistema kao što je EPCG
76 pregleda 13 komentar(a)
DPS, Foto: Dps
DPS, Foto: Dps
Ažurirano: 01.02.2017. 09:06h

Reagujući na saopštenje Demokratskog fronta da su lokalni funkcioneri „počeli da bježe iz nikšićke lokalne samouprave i traže novo uhljebljenje“, poput Đoka Krivokapića koji će mjesto potpredsjednika Opštine zamijeniti mjestom predsjednika Odbora direktora EPCG, iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić su odgovorili da Df samo pokazuje kolika je njihova zaslijepljenost mržnjom prema svemu što je dobro za Nikšić i Crnu Goru i koliki su njihovi kompleksi niže vrijednosti.

“Svi dobronamjerni Nikšićani ponosni su što imamo kadar koji nakon jednog uspješno obavljenog posla može kvalitetno odgovoriti izazovima novog. Krivokapić je preuzeo resor finansija u Opštini Nikšić u izuzetno teškom trenutku, a sada se možemo pohvaliti konsolidovanim finansijskim sistemom, kao i činjenicom da su njegov rad i znanje šire prepoznati i cijenjeni, što ga je i preporučilo da ga Vlada izabere za ovaj odgovoran posao”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Iz te partije ističu da je smiješno što “DF-ovci prelazak sa jedne na drugu važnu dužnost nazivaju bježanijom”.

“Šta bi samo oni dali kad bi mogli da ‘bježe’ kao Krivokapić. Kadrovi kao što je on ostaju posvećeni dobru svog grada, gdje god da su. Svi smo tu, i na žalost Frontovaca ostajemo tu i poslije 12. marta. Pokazaćemo im još jednom kako se ubjedljivo osvaja vlast, između ostalog i zato sto u svojim redovima imamo kadrove poput Krivokapića, i program vrijedan povjerenja građana”, poručuju iz lokalnog DPS-a.

DF im je, kako ističu iz vladajuće partije, svojim saopštenjem dao mogućnost da i na ovaj način izraze zadovoljstvo što “tako uspješni i poštovani Nikšićanin dolazi na čelo jednog važnog sistema kao što je EPCG”.

“Sigurni smo da će i taj posao obavljati kompetentno, kao i sve prethodne. Da je Vlada napravila pravi izbor Krivokapićevim imenovanjem upravo potvrđuje saopštenje DF-a, kome smeta sve što je dobro za naš grad, i za našu državu. Vjerujemo da će većinski Nikšić na to dati pravi odgovor 12. marta. Izbor Krivokapića na mjesto predsjednika Odbora direktora EPCG smatramo velikim priznajem i za sve što je lokalna uprava i njeno rukovodstvo učinilo u prethodnom periodu”, zaključuju iz DPS-a.

Bonus video: