Pavlović umjesto Lazović na mjestu šefa kabineta gradonačelnika Budve

Time je Krapović nastavio da kompletira uži kabinet i postvalja najbliže saradnike
466 pregleda 2 komentar(a)
Zdravko Pavlović, Foto: Privatna arhiva
Zdravko Pavlović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 28.01.2017. 18:13h

Šef kabineta novog gradonačelnika Budve Dragana Krapovića je Zdravko Pavlović.

Petrovčanin koji je radio u Ministarstvu vanjskih poslova dobio je je funkciju, nakon što je ostavku podnijela Ivana Lazović, koja je bila šefica kabineta bivšeg gradonačelnika Srđe Popovića.

Time je Krapović nastavio da kompletira uži kabinet i postvalja najbliže saradnike.

“Vijesti” su već objavile da je poznato ko će obavljati većinu funkcija u novoj vlasti i da se očekuje da sve bude formalizovano nakon što budu izabrani novi odbori direktora u javnim preduzećima i ustanovama.

Na kolegijum šefa parlamenta Veselina Markovića prekjuče je usaglašeno da sjednica Skupštine bude održana 6. februara.

Kako je “Vijestima” potvrđeno, na dnevnom redu sjednice naći će se odluka o zabrani gradnje na zemljištu koje obuhvataju detaljni urbanistički planovi Budva - centar i Petrovac- centar.

Novi odbornički saziv budvanske opozicione vlasti donijeće odluku o razrješenju i imenovanju članova i predsjednika odbora direktora javnih preduzeća, javnih ustanova i društva sa ograničenom odgovornošću.

Na dnevnom redu biće i predlog o imenovanju opštinske izborne komisije, kao i rješenje o imenovanju potpredsjendika opštine Veselina Markovića i Mihaila Đurovića.

Marković će prethodno podnijeti ostavku, a na mjesto šefa lokalnog parlamenta u dvogodišnjem mandatu biće imenovan kadar DF-a Đorđe Vujović.

Bonus video: