Kaluđerović: Zahvaljujući DPS-u Nikšić je doveden na rub egzistencije

Ona je kazala da se Nikšić nekada prepoznavao po hiljadama radnika, a danas, nažalost, po hiljadama nezaposlenih i korisnika socijalne pomoći
121 pregleda 11 komentar(a)
Slađana Kaluđerović, Foto: SNP
Slađana Kaluđerović, Foto: SNP
Ažurirano: 27.01.2017. 16:58h

Zahvaljujući dugogodišnjoj vladavini DPS-a, Nikšić je doveden na rub egzistencije, u dugovima je do guše, a lokalna samouprava ne umije ili ne želi da rješava brojne probleme običnih građana, kazala je portparolka SNP-a Slađana Kaluđerović.

Ona je kazala da se Nikšić nekada prepoznavao po hiljadama radnika, a danas, nažalost, po hiljadama nezaposlenih i korisnika socijalne pomoći.

Dodala je da Nikšić ne zaslužuje da bude na margini i zato se hitno mora zaustaviti njegovo dalje propadanje i ponovo vratiti stari sjaj grada pod Trebjesom.

"SNP smatra da je zajednička opoziciona lista, partija koje to žele, optimalni model nastupa na predstojećim lokalnim izborima i put slanja DPS-a u zaslužene opozicione klupe. Poštujući pravo svih da autonomno vode svoju politiku, naglašavamo da interesi građana Nikšića moraju biti prioritet, odnosno cilj svima mora da bude smjena DPS-a, a ne borba za mandat više u opoziciji. Na ovim i na svim izborima, za SNP politički protivnik je DPS. Nikšić ne zaslužuje da se prepoznaje po aferama, višemilionskim dugovima, partijskom zapošljavanju i kupovini glasova. SNP se nikad nije i neće baviti samo salonskim analizama i traženjem mana svemu i svačemu, već nudimo konkretna rješenja za životne probleme svih građana Nikšića. Brojni potencijali sa kojima raspolaže Nikšić garant su da se uz odgovornu, stručnu, savjesnu i domaćinsku upravu brzo mogu stvoriti uslovi za privlačenje novih investicija, odnosno za brži ekonomski i ukupan razvoj, koji će Nikšiću vratiti dostojanstveno mjesto koje mu je uvijek pripadalo u Crnoj Gori". kazala je Kaluđerović.

Bonus video: