DPS Nk: Haos je u glavama Demosa

Odgovorili su im, kako ističu, samo iz razloga što su odlučili da zbog odnosa prema građanima Nikšića i prema široj javnosti odgovore svima koji sebe vide kao političke takmace na predstojećim izborima
73 pregleda 0 komentar(a)
Led Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Led Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 27.01.2017. 15:10h

Odgovarajući na optužbe Demosa da postoji institucionalni haos u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić odgovaraju da “ako gdje ima haosa, onda je to zasigurno u njihovim glavama, koje umišljaju da predstavljaju nekakvu političku snagu”.

“Demos u Nikšiću je, ustvari skupina marginalaca koju ostatak opozicija uzima i odbacuje po potrebi. Umjesto ozbiljnog odgovora ovim političkim autsajderima pitamo naše sugrađane da li iko ozbiljan može zamisliti nekakav Demos na čelu Nikšića i njegove prvake kako analiziraju i rješavaju, kako kažu, socio-ekonomsku situaciju i probleme građana”, stoji u saopštenju za javnost.

Odgovorili su im, kako ističu, samo iz razloga što su odlučili da zbog odnosa prema građanima Nikšića i prema široj javnosti odgovore svima koji sebe vide kao političke takmace na predstojećim izborima.

Bonus video: