Miloševićev odgovor DPS-u: Naša djeca moraju da vraćaju dugove narednih 20 godina zbog vas

On je naveo da URA Nikšićane obavještava i podsjeća na rezultate rada DPS-a, te su oni ti koji su djecu zadužili da narednih 20 godina moraju vraćati dugove
34 komentar(a)
Rade Milošević, Foto: Zoran Đurić
Rade Milošević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 25.01.2017. 17:15h

Ko o čemu DPS o poštenju, tvrdi predsjednik OO GP URA za Nikšić Rade Milošević nakon saopštenja vladajuće partije u kojoj su Miloševića nazvali starim političkim prevrljivcem.

"Znaju građani Nikšića ko je uništio grad i doveo ga do ruba, pa danas dugujemo 40 miliona eura, nezaposlenost nikad veca, a najviše dugujemo po osnovu poreza, od svih opština u državi. To su problemi kojima na koje treba da odgovori DPS. U nedostatku argumenata partija prošlosti pokušava da me lično diskredituje, što je pokušavala i dok sam bio na čelo Zavoda za zapošljavanje. Poručujem im da neće uspjeti da me uplaše. Kada ponestanu argumennti onda je jedina taktika pokušaj diskreditacije lažima. Nasao se DPS da nekom kaze kakav je, organizacija u kojoj je više ćlanova na stolu Specijalnog državnog tužilaštva i čiji lideri su po sopstvenom priznanju vođe organizovanih kriminalnih grupa", rekao je Milošević.

On je naveo da URA Nikšićane obavještava i podsjeća na rezultate rada DPS-a, te su oni ti koji su djecu zadužili da narednih 20 godina moraju vraćati dugove.

"Svjesni smo mi da Vas panika hvata, jer ste nemocni da se izborite sa ovim vidom komunikacije sa gradjanima, mi saljemo poruke, ne kupujemo licne karte i ne bavimo se ucjenama sugradjana, ne obecavamo lazne poslove. To je karakteristika vaše stranke. Za sve navedeno postoje jasni argumenti i činjenice, u određenim slučajevima i pravosnažne presude nadležnih državnih organa. Za razliku od vas mi se bavimo ovim poslom ozbiljno. Kad bih se spustio na vaš nivo i iznio podatke sta su radili vasi kadrovi tokom studentnsih dana to bi bio skandal neviđenih razmjera, ali ipak cu zadržati nivo pristojnosti", zaključio je Milošević.

Bonus video: