Bečić: Bojkot 39 poslanika daje konkretnije rezultate od svih dosadašnjih metoda opozicije

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore, Bečić je naglasio da su za izborni rezultat te partije zaslužne hiljade aktivista i volontera, koji su neumorno, od osnivanja stranke, učestvovali u jednoj od najkreativnijih kampanja viđenih na ovim prostorima
11 komentar(a)
Aleksa Bečić, Sregej Gricaj, Foto: Demokratska Crna Gora
Aleksa Bečić, Sregej Gricaj, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 24.01.2017. 15:47h

Bojkot Skupštine 39 opozicionih poslanika daje konkretnije rezultate od svih dosadašnjih metoda djelovanja opozicije, saopštio je predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić.

On je, na sastanku sa ruskim ambasadorom u Crnoj Gori, Sergejem Nikolajevičem Gricajem, razgovarao o trenutnoj političkoj situaciji u zemlji.

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore, Bečić je naglasio da su za izborni rezultat te partije zaslužne hiljade aktivista i volontera, koji su neumorno, od osnivanja stranke, učestvovali u jednoj od najkreativnijih kampanja viđenih na ovim prostorima.

Demokratska Crna Gora, kako je istakao Bečić, nastavlja sa nevjerovatnim trendom rasta u svim opštinama i na svim nivoima organizovanja.

Bečić je, kako se navodi, Gricaja upoznao sa posljednjim istraživanjima koja pokazuju rapidan trend rasta podrške Demokratama u Opštini Nikšić.

U saopštenju se kaže da je Bečić rekao Gricaju da su Demokrate naročito ponosne na činjenicu da su jedan od političkih subjekata koji, za razliku od mnogih drugih, među svojim poslanicima ima predstavnika manjine u Skupštini.

"Predsjednik Demokrata je uvaženom gostu prenio svoj utisak, ali i lako provjerljivu istinu da bojkot Skupštine Crne Gore od 39 poslanika daje konkretnije rezultate od svih dosadašnjih metoda djelovanja opozicije", kaže se u saopštenju.

Navodi se da je Gricaj istakao važnost nastavka saradnje dvije države, razvoj bilateralnih odnosa, kao i njegovanje istorijskog prijateljstva Crne Gore i Rusije.

Bonus video: