"BIĆEMO KLJUČNI FAKTOR POLITIČKE STABILNOSTI"

Socijaldemokrate: Spremni smo za izbore u Nikšiću

“Rezultati dosadašnjih izbora na kojima smo učestvovali nam govore da su građani na pravi način prepoznali naš predan rad i iskreno zalaganje", kazali iz SD-a
12 komentar(a)
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 22.01.2017. 13:01h

Socijaldemokrate (SD) su spremne za lokalne izbore u Nikšiću, a odluku o načinu nastupa i nosiocu liste donijeće lokalni odbor partije, saopšteno je iz te stranke.

Kako su rekli, kao partiji drugačije političke kulture, njihov fokus je da kroz svakodnevne razgovore sa velikim brojem građana koncipiraju najkvalietniji izborni program.

“Rezultati dosadašnjih izbora na kojima smo učestvovali nam govore da su građani na pravi način prepoznali naš predan rad i iskreno zalaganje", kazali iz SD-a agenciji Mina.

Podsjetili su da su na svim izborima ostvarili odličan rezultat, što im, kako tvrde, apsolutno daje za pravo da budu optimistični kada se radi o izborima u Nikšiću.

"Sigurni smo da ćemo i u toj lokalnoj samoupravi nakon izbora, kao što je i slučaj na nivou Crne Gore, biti ključni faktor političke stabilnosti”, poručili su iz SD-a.

Oni su naveli da će odluku o nastupu na lokalnim izborima donijeti Opštinski odbor SD Nikšića.

"Od samog osnivanja partije učestvovali smo samostalno na svim izborima, što i predstavlja našu bazičnu političku orijentaciju”, ističu iz SD-a.

Oni su kazali da je njihov cilj da građanima ponude konkretna rješenja za problem koji ih tište, pa im predizborni ili postizborni partneri mogu biti samo oni koji su spremni da rade u cilju ekonomskog i socijalnog prosperiteta Nikšica i Crne Gore.

Iz SD-a dodaju da će kao i u slučaju odluke o tome kako će nastupiti na predstojećim izborima, Opštinski odbor SD-a u skladu sa Statutom donijeti i odluku o tome ko će se naći na izbornoj listi.

"Predstavnici SD koji će se naći na izbornoj listi, će svakako biti ljudi koji svojim moralnim i profesionalnim integritetom služe na ponos grada u kojem žive”, rekli su iz te partije.

Preporučujemo za Vas