LP: Odluka o nastupu na izborima u Nikšiću nakon konsultacija sa članstvom i koalicionim partnerima

Kako je ranije usaglašeno odlukom Opštinskog odbora i vrha partije, koordinator LP za Nikšić biće potpredsjednik partije Zdravko Šoć, a povjerenik LP za Nikšić je Marinko Pavićević, crnogorski kulturni stvaralac
0 komentar(a)
Nikšić grad, Foto: Svetlana Mandić
Nikšić grad, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 17.01.2017. 12:43h

Liberalna partija (LP) spremna je za izbore u Nikšiću, a odluku o nastupu donijeće nakon konsultacija sa članstvom i dosadašnjim lokalnim partnerima u tom gradu.

"LP Nikšića aktivno sprovodi planirane predizborne aktivnosti i spremna je za loklane izbore u ovom gradu zakazane za 12. mart", kaže se u saopštenju LP.

Kako je ranije usaglašeno odlukom Opštinskog odbora i vrha partije, koordinator LP za Nikšić biće potpredsjednik partije Zdravko Šoć, a povjerenik LP za Nikšić je Marinko Pavićević, crnogorski kulturni stvaralac.

Kako je saopšteno iz LP, odluku o načinu nastupanja na izbore, Opštinski odbor liberala Nikšića predložiće najvišim organima LP, Predsjedništvu i Glavnom odboru nakon održane sjednice Opštinskog odbora.

"Ovakvu odluku LP u Nikšiću donijeće nakon konsultacija sa članstvom liberala ali i sa dosadašnjim lokalnim partnerima u Nikšiću", navedeno je u saopštenju.

Bonus video: