Koprivica: DPS će izgubiti na izborima u Nikšiću

"Narod će na nikšičkim izborima otpočeti skidanje hipoteke sa budućnosti svoje države i djece", saopštio je Koprivica
26 komentar(a)
Momo Koprivica, Foto: Demokratska Crna Gora
Momo Koprivica, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 14.01.2017. 10:25h

Demokratska partija socijalista (DPS) će, iako im je adut moćna industrija manipulacija i podjela, sigurno izgubiti na izborima u Nikšiću i time platiti cijenu za udar na sirotinju, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Potpredsjednik Demokrata, Momo Kopivica, kazao je da, s obzirom na nivo eskalacije ekonomske i socijalne krize, građani Nikšića i Crne Gore, "više nemaju uši za ova usta".

"Narod će na nikšičkim izborima otpočeti skidanje hipoteke sa budućnosti svoje države i djece", naveo je Koprivica.

Iz duboke političke krize se, kako smatra Koprivica, moraju hitno pronalaziti demokratski izlazi, u kojima nema DPS-a na vlasti, da bi se izgradila napredna i građanska država.

"Iako DPS gleda na izbore kao na efikasan tender za lične karte i adut im je moćna industrija manipulacija i podjela, izgubiće sigurno Nikšić i time platiti cijenu za udar na sirotinju", ocijenio je Koprivica.

Kako je kazao, režim ima sve jaču potrebu da skrene pažnju sa činjenice da zemlja tone u sve dublju političku, ekonomsku i socijalnu krizu.

"Režimske manipulacije planirane su sa ciljem da zavaraju čula naroda oko ključnih činjenica", naveo je Koprivica u saopštenju.

Prvo da, kako je kazao, budžet za ovu godinu nije ni razvojni ni socijalni, već parazitski i funkcionerski.

Drugo da, dodao je Koprivica, ova Vlada do finansijskih sredstava ne može doći "bez otimačine i udara na sirotinju".

"Imamo korumpiranu i nesposobnu poresku administraciju i Vlada ne umije reformisati sistem i minimizirati javne troškove, pa pribjegava nazadnim nametima. I na kraju, kupujemo najskuplje gorivo", zaključio je Koprivica.

Bonus video: