Đukanović: Odluku o obustavi 350.000 eura DF-u donio Marković, a realizovao Radonjić

"Markoviću bi bilo mnogo pametnije da objasni kako je za vrijeme njegovog upravljanja tajnim službama u Crnoj Gori ostalo nerasvijetljeno više od 40 ubistava i kako je u Crnoj Gori opljačkana državna imovina", istakao je Đukanović.
0 komentar(a)
Milutin Đukanović, Foto: Filip Roganović
Milutin Đukanović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 13.01.2017. 19:39h

Sreten Radonjić, direktor Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) oglasio se juče da saopšti kako je radio sve po zakonu i kako krivična prijava Demokratskog fronta nije argumentovana i kako predstavlja politički pamflet, saopštio je danas Milutin Đukanović, predsjednik kluba poslanika Demokratskog fronta (DF)

Radonjić je juče ocijenio da krivična prijava DF predstavlja nastavak u nizu neutemeljenih pokušaja lične i profesionalne diskreditacije njega i Agencije.

"Odluka koju je donio Duško Marković (premijer Crne Gore), a koju je realizovao Radonjić, o privremenoj obustavi sredstava, 350.000 eura, DF, predstavlja jedan od posljednjih pokušaja da se zaustavi borba za slobodu i demokratiju u Crnoj Gori. Odluka o privremenoj obustavi sredstava DF-u od strane Markovića ostaće kao primjer drskosti i bahatosti. Markoviću bi bilo mnogo pametnije da objasni kako je za vrijeme njegovog upravljanja tajnim službama u Crnoj Gori ostalo nerasvijetljeno više od 40 ubistava i kako je u Crnoj Gori opljačkana državna imovina", istakao je Đukanović.

DF je 11. januara predao krivičnu prijavu protiv Radonjića koji protiv njih, kako smatraju, sprovodi nezakonitu represiju s namjerom da onemogući funkcionisanje DF-a.

Bonus video: