Brajović: Stankovića su odlikovali stručnost, kompetentnost i naporan rad

Brajović je istakao da je Stanković bio nenametljiv, inženjerski precizan i spreman da čuje druge ljude, posebno zaposlene za koje su njegova vrata bila uvijek širom otvorena, dajući sve od sebe da njihovi problemi budu trajno riješeni
12 komentar(a)
Siniša Stanković, komemoracija, Foto: Skupština Crne Gore
Siniša Stanković, komemoracija, Foto: Skupština Crne Gore
Ažurirano: 10.01.2017. 18:23h

Sinišu Stankovića su odlikovali stručnost, kompetentnost i naporan rad, a pitanjima rada Skupštine pristupao je kao visoki profesionalac i ozbiljan domaćin, kazao je danas predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović na komemorativnoj sjednici u Skupštini Crne Gore povodom smrti generalnog sekretara, Siniše Stankovića.

Stanković je preminuo juče u Podgorici u 60. godini života

Brajović je naveo da je Stankovića krasilo izuzetno čovjekoljublje i da je autoritet gradio isključivo na svojim djelima.

Istakao je i da je Stanković bio nenametljiv, inženjerski precizan i spreman da čuje druge ljude, posebno zaposlene za koje su njegova vrata bila uvijek širom otvorena, dajući sve od sebe da njihovi problemi budu trajno riješeni.

"Misija našeg generalnog sekretara bila je da se radi temeljno i ozbiljno, timski, u dobrim uslovima i dobroj atmosferi. Zato je jučerašnji, uprkos svemu iznenadni odlazak Siniše Stankovića, izazvao istinsku, iskrenu tugu zaposlenih u Skupštini Crne Gore. Posljednje dvije godine koliko je proveo u Skupštini Crne Gore, bile su dovoljne za trajno poštovanje poslanika i zaposlenih crnogorskog parlamenta" , rekao je Brajović.

Komemorativnu sjednicu otvorio je potpredsjednik Skupštine Crne Gore, Genci Nimanbegu koji je naglasio da "danas ispraćamo generalnog sekretara, iskrenog posvećenika svom poslu u svakom njegovom segmentu, koji je zaslužio poštovanje ljudskim i profesionalnim kvalitetima".

Bonus video: