Agović nezadovoljan koalicijom sa BS: Bolji odnosi ili drugi partneri

"Ne želim da nikog opterećujem, ali samo želim da svako od nas bude objektivan i da sagleda rad svih nas, i da ocjenu daju na osnovu toga, na osnovu toga što vide, što se dešava i što se na neki način reflektuje kroz političke subjekte”, rekao je Agović
109 pregleda 0 komentar(a)
Samir Agović, Foto: Filip Roganović
Samir Agović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 03.01.2017. 08:11h

DPS i Bošnjačka stranka u Petnjici nemaju dobru saradnju i u narednoj godini ćemo ili napraviti bolje i kvalitetnije odnose unutar koalicije, ili širiti koalicione kapacitete, poručio je predsjednik opštine Petnjica Samir Agović.

“Vjerovatno je potrebno vrijeme da se svi preispitamo i da svi shvatimo da se na ovaj način ne može funkcionisati. Naši napori su bili da to bude sve drugačije. Ne želim da nikog opterećujem, ali samo želim da svako od nas bude objektivan i da sagleda rad svih nas, i da ocjenu daju na osnovu toga, na osnovu toga što vide, što se dešava i što se na neki način reflektuje kroz političke subjekte”, rekao je Agović u intervjuu za Radio Petnjica.

On je dodao da je sve moglo da bude drugačije, da nije trebalo da dođe do tog, takve nesaradnje i takvog odnosa.

“Pošto je kraj godine i što ne želim da budem shvaćen na pogrešan način, mislim da će to u narednoj godini sve biti drugačije, da ćemo se preispitati i da ćemo ili napraviti bolje i kvalitetnije odnose unutar koalicije, ili da širimo koalicione kapacitete”, rekao je Agović.

Agović je rekao da DPS kao najveća politička partija u Petnjici mora biti najtolerantniji, sa najviše strpljenja i najviše kapaciteta da probleme i ove nedoumice drugačije sagleda.

“Trošimo mnogo energije međusobno. Treba nastojati da to mijenjamo i da je svako od nas dužan da to promijeni ukoliko želi da ova sredina, ovaj parlament i da svi građani budu građani koji imaju kvalitetne odnose i parlamentu”, kazao je Agović.

Bonus video: