Izabrani najbolji skupštinski službenici

Brajović je izrazio duboko uvjerenje u uspjeh koji će doći kao rezultat posvećenosti i zajedničkog rada i da je siguran da će na kraju 2017. godine, kao i svih narednih godina, sa ponosom rezimirati sve što je učinjeno na dodatnom podizanju ugleda Skupštine, države i za dobro građana
84 pregleda 2 komentar(a)
Skupština Crne Gore, Foto: Luka Zeković
Skupština Crne Gore, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.12.2016. 16:43h

Najbolji službenici Skupštine Crne Gore u ovoj godini su Demir Mujević, Marija Vulić i Nela Škatarić.

Priznanja je uručio danas predsjednik Skupštine Ivan Brajović.

Brajović je izrazio duboko uvjerenje u uspjeh koji će doći kao rezultat posvećenosti i zajedničkog rada i da je siguran da će na kraju 2017. godine, kao i svih narednih godina, sa ponosom rezimirati sve što je učinjeno na dodatnom podizanju ugleda Skupštine, države i za dobro građana.

"Duboko sam uvjeren, a imam prilično radno iskustvo, da ne postoje više ili manje važna radna mjesta. Zato molim svakog od vas poštovane kolege i saradnici, da budete svjesni važnosti posla koji obavljate. Ugled Skupštine ne stvaraju samo poslanici i rukovodstvo slikom sa plenarnih sjednica koju šalju građanima Crne Gore", rekao je Brajović.

Tokom svečanosti uručenja priznanja, zaposlenima su se predstavili učenici muzičke škole “Vasa Pavić” Jana Božović na violini i Vedran Galičić na gitari.

Bonus video: