Ivančević kandidat za predsjednika Cdu

"Deset godina nakon obnove nezavisnoti Crnoj Gori najviše nedostaje patriotsko političko djelovanje jer je ona raspolućena između nacionalističkog i kvazipatriotskog djelovanja najznačajnijih političkih snaga u državi"
9 komentar(a)
Dragan Ivančević, Foto: Screenshot (YouTube)
Dragan Ivančević, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 27.12.2016. 11:32h

Vršioc dužnosti predsjednika Cdu, Dragan Purko Ivančević kandidat je za funkciju predsjednika te političke partije.

Kongres partije na kojem će se birati predsjednik održaće se 28. januara na Cetinju.

"Deset godina nakon obnove nezavisnoti Crnoj Gori najviše nedostaje patriotsko političko djelovanje jer je ona raspolućena između nacionalističkog i kvazipatriotskog djelovanja najznačajnijih političkih snaga u državi. Upravo zbog toga, naša partija će na svom Kongresu koji će se održati 28. januara na Cetinju usvojiti rezoluciju o budućnosti Crne Gore koja će trasirati našu jasnu patriotsku platformu koja nedostaje Crnoj Gori i svim građanima koji je osjećaju svojom državom", saopšteio je Ivančević.

Dodaje da su uvjereni da će njihovo "patriotsko političko djelovanje razobličiti suštinu i pogubnost nacionalističkih i kvazipatriotskih političkih struktura koje već dugo nanose nemjerljivu štetu Crnoj Gori", držeći je zarobljenom u permanentnoj krizi.

"Na takvoj političkoj platformi kandidovaću se za predsjednika naše partije, uvjeren da Crnoj Gori nakon obnove nezavisnosti nudimo najznačajniji politički projekat koji će u centru svog političkog djelovanja imati posvećenost državi Crnoj Gori i svim njenim dobrima. Uvjeren sam da ćemo zavrijediti ozbiljnu pažnju svih građana koji vole svoju zemlju i željeli bi je vidjeti mnogo boljom, uređenijom i bogatijom, nego što je to danas", zaključio je Ivančević.

Bonus video: