Demokratski front poziva na jedinstvo opozicije na lokalnim izborima u Nikšiću

Ne prihvatanje ovakve inicijative jasan će biti signal ko želi i ko ne želi istinski da dođe do promjena, kao i ko iz razno raznih razloga daje podršku trulom režimu", poručio je Arsenije Lalatović
4 komentar(a)
Arsenije Lalatović, Foto: Pokret za promjene
Arsenije Lalatović, Foto: Pokret za promjene
Ažurirano: 26.12.2016. 10:31h

Opštinski odbori nikšićkog Pokreta za promjene i Demokratskog fronta smatraju da ukoliko dođe do ukoliko opozicija odluči da izađe na lokalne izbore u Nikšiću, u martu naredne godine, da je jedinstven opozicioni okvir najbolji način da se dođe do promjena u gradu pod Trebjesom.

"Jedinstven opozicioni nastup obezbijedio bi realne šanse da opozicija pobijedi. Ovakvim načinom broj prosutih glasova bi bio sveden na minimum, a kroz Dontovu formulu donio bi vjerovatno i mandat više. Pokret za promjene i Demokratski front pozivaju na opoziciono jedinstvo a time i na zajednički eventualni izlazak na izbore. Ne prihvatanje ovakve inicijative jasan će biti signal ko želi i ko ne želi istinski da dođe do promjena, kao i ko iz razno raznih razloga daje podršku trulom režimu", poručio je Arsenije Lalatović, odbornik DF-a iz redova PzP-a.

OO PzP-a i DF-a dali su podršku građanima Župe koji žele da toj mjesnoj zajednici vrate status opštine, koji su izgubili 1954.godine.

"Maćehinski odnos lokalne uprave, kao i nerazumijevanje potreba građana Župe, dovešće u budućnosti do formiranja nove, pa makar i gradske opštine. Sve u svoje vrijeme", poručio je Lalatović.

Bonus video: