Ne slušaju Markovića, ipak troše na čestitke

“Ipak se šalju čestitke iako je nešto PV Marković sugerisao,” prokomentarisao je predsjednik Udruženja Krsto Kovačević na Fejsbuku, uz postavljenu fotografiju čestitke
53 pregleda 4 komentar(a)
Duško Marković, Foto: Vlada Crne Gore
Duško Marković, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 26.12.2016. 09:38h

Iako prije samo 10 dana kazao kako su nepotrebni troškovi štampanja i slanja novogodišnjih čestitki, čini se da premijera Duška Markovića nisu svi u Vladi poslušali.

Ministarstvo rada i socijalnog staranja, na čijem čelu se nalazi Kemal Purišić, uputilo je čestitku Udruženju fizioterapeuta Crne Gore.

“Ipak se šalju čestitke iako je nešto PV Marković sugerisao,” prokomentarisao je predsjednik Udruženja Krsto Kovačević na Fejsbuku, uz postavljenu fotografiju čestitke.

Premijer Duško Marković je sredinom prošle nedjelje ukazao na potrebu smanjenja troškova koji obično nastaju uoči novogodišnjih i božićnih praznika.

„Štampanje i slanje čestitki, kojima mi čestitamo jedni drugima, pa kupovanje rokovnika, poklon boca pića i slično predstavljaju nepotreban trošak“, rekao je Marković, sugerišući da umjesto čestitki i poklona institucije usmjere novac prema ugroženim ili ranjivim socijalnim kategorijama.

Bonus video: