Bošnjačka stranka potvrdila koaliciju u Baru sa DPS, SD i Pozitivnom

"Razmatrana je i aktuelna politička situacija u Crnoj Gori i ocijenjeno da je potrebno dati podršku i prednost parlamentarnom i političkom dijalogu", saopšteno je iz Bošnjačke stranke
15 komentar(a)
Bošnjačka stranka, Foto: Bošnjačka stranka
Bošnjačka stranka, Foto: Bošnjačka stranka
Ažurirano: 27.03.2016. 10:23h

Članovi Glavnog odbora Bošnjačke stranke potvrdili su odluku o sklapanju koalicionog aranžmana te stranke u Baru sa Demokratskom partijom msocijalista (DPS), Socijaledmokratama (SD) i Pozitivnom Crnom Gorom, i dali saglasnost za dalji nastavak pregovora, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

To je odlučeno na drugoj redovnoj sjednici Glavnog odbora Bošnjačke stranke koja je održana u Rožajama.

"Glavni odbor Bošnjačke stranke jednoglasno je usvojio budžet za 2016. godinu. Razmatrana je i aktuelna politička situacija u Crnoj Gori i ocijenjeno da je potrebno dati podršku i prednost parlamentarnom i političkom dijalogu. Glavni odbor potvrdio je odluku predsjedništva o imenovanju koordinatora za pojedine opštinske odbore. Za opštinske odbore Bar i Ulcinj određen je koordinator dr Nedžad Drešević, za Podgoricu i Tuzi Munib Ličina, za Bijelo Polje Suljo Mustafić, za Plav i Gusinje Kemal Purišić, za Rožaje Osman Nurković, za Berane Asmir Pepić, za Pljevlja Mersudin Gredić i za Petnjicu Almer Kalač", navodi se u saopštenju Bošnjačke stranke.

Bonus video: