Božović: Prešli smo mjeru dobrog ukusa, izvinjavamo se Crnogorskoj

"Tradicionalna manifestacija Guča, oko koje se nažalost digla cijela medijska prašina, je bila i ostala samo ideja koja se ove godine neće ni realizovati"
13342 pregleda 49 komentar(a)
Milo Božović, Foto: Vuk Lajović
Milo Božović, Foto: Vuk Lajović

Menadžer grada Budve i visoki funkcioner Nove srpske demokratije Milo Božović izvinio se zbog oštrih riječi koje je DF uputio na račun odbornika Crnogorske Pera Duletića.

"U svijetlu oštrih i neukusnih riječi i kvalkifikacija razmijenjenih između pripadnika DF i naših koalicionih partnera, kao član Nove srpske demokratije, građanin Budve imam potrebu da javnost obavijestim o sledećem. Tradicionalna manifestacija Guča, oko koje se nažalost digla cijela medijska prašina, je bila i ostala samo ideja koja se ove godine neće ni realizovati. Utoliko je situacija besmislenija jer su i nespretna saopštenja sa strane DF-a došla kao reakcija na neprikladne kvalifikacije Crnogorske o tome da li par dana muzike i slavlja odgovara duhu Budve. Ipak, smatrajući da se sa naše strane prešla mjera dobrog ukusa i osnovnog sugrađanskog poštovanja koje Budvani vjekovima njeguju, dužan sam da kolegama iz Crnogorske i njihovim porodicima, u prvom redu Peru Duletiću koji se našao na udaru neumjesnih saopštenja, uputim izvinjene u svoje lično ime ali i u ime partije koju zastupam", naveo je Božović.

Prema njegovim riječima izvinjenje nije reakcija na odluku Crnogorske da istupi iz koalicije koja je, prema njegovom mišljenju bila uspješna u Budvi.

"Ta odluka je prihvaćena kao konačna, a ovo izvinjenje je potreba koju lično prema pomenutim ljudima osjećam i koju sam dužan da na ovaj način uputim", zaključio je Bozović,

Bonus video: