Čučka: Optimista sam u pogledu rješavanja krize budvanske vlasti

"Crnogorska je uvijek insistirala na dijalogu, jer je razgovor najbolji način da se rješavaju zajednički problemi. Razgovarali smo danas i poslije tih razgovora mogu da kažem da sam optimista", naglasio je Čučka
71 pregleda 7 komentar(a)
Miodrag Čučka, Foto: Crnogorska
Miodrag Čučka, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 12.07.2018. 12:15h

Predsjednik OO Crnogorske u Budvi Miodrag Čučka potvrdio je da je danas održan sastanak predstavnika koalicije na vlasti u Budvi sa predstavnicima Crnogorske na kojem se razgovaralo o načinima rješavanja krize budvanske vlasti.

"Crnogorska je uvijek insistirala na dijalogu, jer je razgovor najbolji način da se rješavaju zajednički problemi. Razgovarali smo danas i poslije tih razgovora mogu da kažem da sam optimista", naglasio je Čučka.

Čučka je izjavio da Crnogorska svakom pitanju, kako u budvanskoj tako i u crnogorskoj politici, pristupa transparentno, precizno i da se u ovom slučaju ponaša na isti takav način.

“Razgovaramo o tri grupe pitanja. Osnovnu i prvu grupu pitanja čini mogućnost dogovora o političkim pretpostavkama za rješavanje krize ove vlasti. Drugo, svaki dogovor, što se tiče Crnogorske, mora da obuhvati i saglasnost oko programskih načela zajedničkog djelovanja. I naravno, postoje posebna pitanja koja se tiču niza pojedinačnih stvari o kojima je takođe potrebno postići saglasnost”, zaključio je Čučka.

Šef budvanskog parlamenta Đorđije Vujović zakazao je za utorak nastavak 16. sjednice koja je do sada tri puta prekidana zbog nedostatka kvoruma.

Bonus video: