DC: Branko Radulović je samozvani stručnjak

Goran Đurović iz DC je kazao da Crnoj Gori nema promjena sve dok Radulović bude pisao platforme.
71 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.01.2011. 14:12h

Funkcioner Demokratskog centra Goran Đurović nazvao je potpredsjednika PzP-a Branka Radulovića samozvanim stručnjakom, koji, kako je rekao, svojim činjenjem kompromituje opozicioni blok.

“Potpredsjednik PZP-a Branko Radulović po ko zna koji put posegao je za medijskim senzacionalizmom predstavljajući sebe spasiteljem, a sve one koji se ne slažu sa njegovom beznačajnom platformom - rušiteljima opozicionog jedinstva. To što je neko dao sebi za pravo da napiše nešto, tačnije ništa, ne znači da svi u Crnoj Gori koji ne misle kao vladajuća nomenklatura moraju da se slože za tim”, rekao je Đurović.

Reagujući na Radulovićevu posljednju izjavu, u kojoj ovaj mnoge optužuje za izdaju opozicionog jedinstva, Đurović je kazao da Crnoj Gori nema promjena sve dok Radulović bude pisao platforme.

“Profesor Radulović mora da shvati da sve dok on bude pisao platforme opozicionog jedinstva, nikada promjene u Crnoj Gori neće biti. To što neko smatra da njegova pojačana emocija znači i pamet, da glasno kukanje o ekonomskim problemima znači i rješenja, to je njegov problem. Međutim, kada to hoće da nametne svima u opoziciji to postaje sveopšti problem kome treba jednom za svagda reći – Dosta”, kazao je potpredsjednik Demokratskog centra.

Bonus video: