Demokrate: Aktiviste koju pozivaju građane na bunt presrijeću pripadnici DPS-a

"Crnogorska javnost još jednom je u prilici da vidi lice izvrnutog sistema vrijednosti koji je uspostavila DPS", poručuju iz Demokratske Crne Gore
12827 pregleda 32 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2019. 20:05h

Demokratska Crna Gora medijima je dostavila video na kome se, kako tvrde, vidi kako pripradnici DPS-a na ulici presrijeću aktiviste Demokrata pokušavajući da ih spriječe u sprovođenju terenske kampanje u kojoj pozivaju građane na sveopšti bunt.

"Crnogorska javnost još jednom je u prilici da vidi lice izvrnutog sistema vrijednosti koji je uspostavila DPS. Takođe, u prilici smo i da se uvjerimo da Ero s Konika nije autohtona konička pojava, nego da Era s Konika ima svuda gdje ima kriminalnih struktura DPS-a", ocjenjuju iz Demokratske Crne Gore.

Kako dodaju ovakvoj politici "DPS hobotnice se mora stati na kraj i to opštom demokratskom pobunom, savremenim pristupom i vaninstitucionalnim aktivnostima".

"Moramo poslati poruku da ih se ne plašimo i da njihovih 100 kriminalnih porodica ne mogu biti jače od 200.000 časnih i čestitih crnogorskih domova. Više nas je, i zato ne smijemo dozvoliti da od naše đedovine prave privatni posjed, a od nas, poštenih i slobodnih ljudi – građane drugog reda", navodi se u saopštenju.

Demokrate ističu da će se vratiti, te da će se vraćati "sve dok kriminalci ne odu". "Nema odustajanja. Nećemo se pomjeriti ni za pedalj. Nećete nas uplašiti, jer mi ne ljubimo lance".

"Još jednom pozivamo sve na protestni skup koji će se održati u subotu, 23. februara, najprije u Budvi u 15 časova, a onda i u Podgorici, od 18 časova. Vrijeme da hrabro, dostojanstveno i složno istupimo protiv svih onih koji su krali, otimali, lagali, obmanjivali, uništavali, dijelili nas po svim osnovama. Izbrisali nam prošlost, otimaju nam sadašnjost, a zbog svoje pohlepe prijete da nam pojedu i budućnost", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: