DF: Demokrate sjednicu napustili zbog opozicije, umjesto zbog DPS-a - Vijesti.me
"JESU LI TRAJNO NAPUSTILI ODBOR ILI SAMO DO UJUTRO?"

DF: Demokrate sjednicu napustili zbog opozicije, umjesto zbog DPS-a

“Valjda je svakom u Crnoj Gori jasno posle današnje sramote koju su priredili cjelokupnoj opoziciji zašto se Demokrate nikad neće vratiti u Skupštinu. Zato što u Skupštini nema promo sadržaja, a glupost,neznanje i nevaspitanje se ne mogu fotošopirati”, kazali su iz DF-a

DF
DF (Foto: DF)

Poslanici Demokratske Crne Gore danas su napustili sjednicu skupštinskog Odbora za izborno zakonodavstvo zbog stavova opozicije, umjesto da je napuste jer je Demokratska partija socijalista (DPS) odbila formiranje tehničke vlade, saopštili su iz Demokratskog fronta (DF).

U DF su poručili da je crnogorska javnost imala ekskluzivnu priliku da na sjednici Odbora za izborno zakonodavstvo uživa u intelektualnim i političkim dometima poslanika Moma Koprivice i Danila Šaranovića.

“Valjda je svakom u Crnoj Gori jasno posle današnje sramote koju su priredili cjelokupnoj opoziciji zašto se Demokrate nikad neće vratiti u Skupštinu. Zato što u Skupštini nema promo sadržaja, a glupost,neznanje i nevaspitanje se ne mogu fotošopirati”, kazali su iz DF-a.

Oni su poručili da, nakon samo dva dana od “istorijskog” sastanka kod predsjednice SDP-a, Draginje Vuksanović, poslanici Demokrata umjesto da napuste odbor zato što je DPS odbio formiranje tehničke vlade, teatralno napuštaju isti zbog stavova opozicije.

“I to iste one opozicije kojoj su prije dva dana ponudili po 124. put predlog o saradnji i nenapadanju. Naš bi narod rekao: “ takva im je svaka rabota.” Naravno, ostali su dužni informaciju javnosti i svojim preostalim zbunjenim biračima da odgovore jesu li trajno napustili odbor, ili samo do ujutro, kad će ih Aivo Orav ponovo okupiti na zatvorenoj žurci sa DPS-om”, naveli su iz DF-a.

Iz ovog političkog saveza su kazali da razmišljaju da tri mjesta u odboru koja pripadaju njima daju Nevenu Gošoviću, Velizaru Kaluđeroviću i Vladu Vujoviću, višegodišnjim najbližim i najlojalnijim saradnicima Predraga Bulatovića.

"Tako će sve ono što su naučili od Predraga Bulatovića, a tiče se  zajedničke “krađe” izbora imati priliku da primijene u radu ovog odbora. A nemamo ništa protiv da se odbor proširi i za Borisa Bogdanovića, višedecenijskog daktilografa iz Limenke, koji je u excel kolone unio sve  rezultate izbora koje je Predrag Bulatović zajedno sa Gošovićem, Kaluđerovićem i Vujovićem “prodao”", navodi se u saopštenju.


Vidi sve komentare