DF: Iza novih akcija SDT-a stoji Milo Đukanović

"Demokratski front nema dilemu da je Milo Đukanović, koristeći Milivoja Katnića, otpočeo kampanju mnogo širih razmjera nego što je to pokušaj saniranja štete od svakodnevnih afera koje potresaju Crnu Goru", poručuju iz Demokratskog fronta
3719 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija
Ažurirano: 19.10.2019. 11:48h

Milo Đukanović stoji iza najnovijih akcija Specijalnog državnog tužilaštva koje sprovodi kriminalne radnje po ugledu na južnoameričke kartele, koji su se putem korumpiranih tužilaca, izmišljanjem i podmetanjem "dokaza" obračunavali se sa svojim protivnicima, saopšteno je danas iz Demokratskog fronta (DF).

Tvrde da je jasno da je to samo jedno odjeljenje vlasti koji bi, kako ocjenjuju, želio da ućutka Nebojšu Medojevića i DF da ne bi više otkrivali "sve kriminalne radnje u koje su umiješani njihovi nalogodavci, partneri, prijatelji i parapolicijske strukture".

Ta, kako ih u DF-u nazivaju, ekipa "koja se lažno predstavlja kao tužilaštvo" ne reaguje na, kako ocjenjuju, očigledne dokaze kao što su snimci Duška Kneževića u kojima daje novac ili razgovara sa ključnom ličnošću tužilaštva vezano za korupciju u toj instituciji.

"Dok sa jedne strane zarobljeno sudstvo i tužilaštvo nisu u stanju da riješe brojne afere koje potresaju zemlju, a u kojima je očigledno da su na vrhu, u svim granama vlasti, kriminalci, sa druge strane ekspresno reaguju protiv Nebojše Medojevića nakon što volšebno pronalaze neki skriveni notes u kome je navodno zapisano njegovo ime", saopštili su iz Fronta.

Kako ocjenjuju sudstvo i tužilaštvo su u slučaju lidera DF-a uveli kao novo procesno pravilo pretpostavku krivice. "Svako iz DF-a se smatra krivim, pa čak i kada se dokaže suprotno. Ovakvom haosu i bezvlašću mora se jednom stati na kraj".

"Demokratski front nema dilemu da je Milo Đukanović, koristeći Milivoja Katnića, otpočeo kampanju mnogo širih razmjera nego što je to pokušaj saniranja štete od svakodnevnih afera koje potresaju Crnu Goru", zaključuje se u saopštenju Demokratskog fronta.

Bonus video: