DF: Sutomore je zapostavljeno, jer je bastion opozicije

Koordinator Mjesnog izbornog štaba DF u Sutomoru Velibor Petrušić ocijenio je da koalicioni partneri na vlasti DPS i SDP preko leđa građana Sutomora “fingiraju sukob"
91 pregleda 4 komentar(a)
Velibor Petrušić, Foto: Demokratski front
Velibor Petrušić, Foto: Demokratski front
Ažurirano: 29.04.2014. 19:01h

Barski Demokratski front usprotivio se danas uklanjanju 40 privremenih objekata u Sutomoru koje je za srijedu 30. april najavila barska Komunalna policija.

Iz DF tvrde da se ovom akcijom “na naprljaviji mogući način za potrebe izborne kampanje SDP” zloupotrebljava opštinski organ.

Koordinator Mjesnog izbornog štaba DF u Sutomoru Velibor Petrušić ocijenio je da koalicioni partneri na vlasti DPS i SDP preko leđa građana Sutomora ovakvim potezima “fingiraju sukob i pokušavaju da namaknu jeftine političke poene”.

Petrušić je naglasio da je u barskoj opštini Sutomore namjerno zapostavljeno “jer važi za bastion opozicije”.

"Gradonačelnik Žarko Pavićević (DPS) navodno je protiv rušenja štandova u glavnoj sutomorskoj ulici, a SDP, čiji kadrovi vode Komunalnu policiju, istrajava na sprovođenju odluke lokalnog parlamenta o uklanjanju tih objekata. Bila bi za pohvalu ta riješenost Komunalne policije da kojim slučajem ne dolazi neposredno uoči lokalnih izbora", kazao je Petrušić.

On je pozvao DPS i SDP da u Baru “skinu maske”, dodajući da je “njihova „svađa“ providna čak i za djecu iz zabavišta”.

-Neka i DPS i SDP drže ruke dalje od Sutomora, jer ovdje, kao i do sada, nemaju na izborima šta da traže. Pokazali su se zlonamjernim prema Sutomoru i njegovim građanima i nesposobnim da bilo šta korisno naprave za ovu mjesnu zajednicu, pa ih tako upozoravamo i da ostave vlasnike štandova da rade kao i do sada, kako bi preživjeli ovu godinu, jer im je gola egzistencija ugrožena upravo zbog nedomaćinskog upravljanja i gazdovanja DPS-a i SDP-a Opštinom Bar-zaključio je Petrušić.

Bonus video: